Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felírják a fogamzásgátlót?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és a barátommal rendszeresen szexelünk.
Nem akarunk folyton óvszert venni,ezért gondolkodtam el a fogamzásgátlón.
Nőgyógyász felírja? A menstruációm rendszeres
2013. jún. 26. 21:21
11/15 A kérdező kommentje:
azt még nem mondtam el nekik,hogy fogamzásgátlót szeretnék,csak annyit tudnak,hogy nem vagyok szűz.
2013. jún. 26. 21:50
12/15 anonim válasza:
Ezt amúgy nem értem.. :D most vagy kamuzol a szüleid foglalkozásával vagy én vagyok a hülye, de ha a szüleid orvosok, akkor miért nem tőlük kérdezed meg ilyeneket, akik még értenek is hozzá, mint itt ... ???? :D Ha meg a mi válaszaink nem tetszenek, akkor hozzájuk fuss,mert amúgy sem értem, h mit keresel itt...
13/15 anonim válasza:
Kislányka, fogd már fel, hogy 15 évesen VESZÉLYES fogamzásgátlót szedni! És ha annyira tisztában vagy a mellékhatásaival, sorolj már fel párat a leggyakoribbak közül!
14/15 anonim válasza:
Na igen, egyből gondoltam, hogy ezután kuss lesz...
15/15 anonim válasza:
Az se baj, ha rákeresel a neten, legalább lesz némi fogalmad a dologról, hogy mibe akarsz beleugrani! ;)
Vagy az is jó lesz, ha elmondod a tabletta hatásmechanizmusát nagyvonalakban. Nem tudományosan, csak szimplán.
Mit csinál a ciklusoddal?
Mi lesz a menstruációdból?
Na?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!