Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi lesz az első vizsgálaton...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz az első vizsgálaton amikor a fogamzásgátlót felírják (szűz a barátnőm még, és anélkül nem is akarja elkezdeni)? A szűzhártya mennyire van veszélyben ennél a vizsgálatnál? Mennyi idő amíg kiderül mien gyógyszert szedhet?

Figyelt kérdés
sok véleményt olvastam már ebben a témában,ezért szeretném ha olyasvalaki válaszolna aki volt már ien szituban,aki BIZTOSRA tudja a választ!!
2008. máj. 11. 15:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én is szűz voltam, mikor elmentem tabit feliratni. A szűzhártyán vannak rések, ahol a menstruációs vér távozik, tehát nincs veszélyben vizsgálatkor. De ha nagyon nem szerete vizsgálatot, úgy is felírják, de szerintem ezen egyszer úgyis túl kell esni, szóval én javasolnám. Mert akkor a doki azt is megnézi, nincs-e valamilyen szervi baja. A vizsgálat nem fáj, csak kellemetlen kicsit.

Hogy milyen tabit szedhet, az akkor derül ki, amikor használni kezdi. Jobban mondva utána pár hónappal. Ha van valami mellékhatás, akkor kell tabit váltani. Remélem, segítettem, ha van még kérdés, írj!

2008. máj. 11. 15:33
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,valami hasonlót vártam :)) nem szeretném ha a doki belerondítana a szűzhártyába az az én dolgom :) (máshol írták hogy nem is megy a közelébe) viszont vizsgálat nyugodtan mehet,néha jól jön bár remélem felesleges lesz.Az idő meg azért érdekelt mert hát kicsi galiba jött közbe (ezzel a fogamzásgátló témával) és már 1 csöppet türelmetlen vagyok (ő is...) de úgysejtem kb 2 hónap mire mehet a jöhet.(én személyszerint nem bízom az 1 hét utáni védettségben,ők az anyujával meg az óvszerbe :S )
2008. máj. 11. 15:55
 3/11 anonim ***** válasza:
65%

Ha szűz, akkor nem fogják megvizsgálni úgy, mint egy nem szűz lányt! Elvileg!!! Persze volt már itt olyan is, aki nem közölte az orvosával, hogy szűz és elég durva volt a vizsgálat! Persze szűzként durva, amúgy meg csak kellemetlen egy picit!

Ne legyen szégyenlős a barátnőd, mondja meg a dokinak, hogy szűz és majd csak akkor vizsgálja meg és csináljon rákszűrést, ha már elveszítette a szüzességét! (Egy szűz lánynál amúgy is mi szükség van rákszűrésre?!)

Van amelyik doki rögtön felír valamilyen gyógyszert, de van olyan is, aki elküld vérvételre, uh-ra, változó! De szintén közölje a barátnőd az orvossal, hogy alacsony hormontartalmút szeretne szedni! Ne hagyja, hogy felírjon neki olyat, ami Tri-vel kezdődik (pl. Tri-Regol, Triodena), mert ezekben annyi hormon van, hogy fejreáll tőle!!! Csak ügyesen!

2008. máj. 11. 15:56
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is szűzen irattam fel és mi úgy csináltuk, hogy végig szedtem egy levelet és a másodiknál feküdtünk le először. A vizsgálatról annyit, hogy nem biztos hogy megviszgálják tabletta írásnál, de ha igen, szóljon, hogy szűz, mert akkor nem ugy fogjk megviszgálni és nem is fog fájni. Sok sikert.
2008. máj. 11. 16:00
 5/11 anonim ***** válasza:
Szia! Az első válaszadó vagyok. Elvileg a mai tabik már az első szem bevételétől védenek. De ahogy érzitek. Én azért várnék pár hetet, ha ennyire aggódtok :-)
2008. máj. 11. 16:02
 6/11 A kérdező kommentje:
köszönöm,megnyugtattatok :)) a lelkére kötöm hogy szóljon a dokinak :)))
2008. máj. 11. 16:03
 7/11 anonim ***** válasza:
én barátnőm barátnőjét végbélen keresztül viszgálták mert szűz :) szal nem től előnyős szüzen, szerintem, de persze lehet, h van ahol nem vizsgálják meg...
2008. máj. 11. 17:10
 8/11 anonim ***** válasza:
28%
Szia ha szűzb a barátnőd megsem vizsgálja az orvos!! ÉS vizsgálat nélkül nem ír fel gyógyszert mert általába rákszűrést is levesznek!!! Az én orvosom addig nem is írt fel semmit amég elnem kezdtem a nemi életet
2008. máj. 12. 12:17
 9/11 anonim ***** válasza:
Sszia, szerintem mondjuk hülyeség tablettát szedni, csak fölösleges... legalábbis amíg fiatal, gondolom, hogy nem 20. Nekem azt mondták, hogy 18 éves koromig vagy akörül, pont elég az óvszer, és csak felesleges zavarná össze a hormonháztartásomat a fogamzásgátló... ráadásul, az is csak úgy megy, ha pontosan szedi, és én valahogy azt látom, hogy mindenki amiatt aggódik, hogy ha elfelejt egyet bevenni, hogy akkor most hu, mi lesz... ha neki kell ez a stressz...
2008. máj. 12. 12:51
 10/11 anonim ***** válasza:
*Amúgy ilyet én is hallottam, hogy addig meg se vizsgál, anyunak mondta a nőgyógyásza... szal így ő el se vitt engem. Más kérdés , hogy engem felháborított, hogy MI AZ, HOGY MEG SEM VIZSGÁL.. szerintem azért annyit kötelessége, hogy minden rendben van-e...
2008. máj. 12. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!