Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek így terhes, mennyi az esélye? Érdemes lenne sürgősségit bevenni?
Figyelt kérdés
Délután együtt voltunk a barátommal, de nem védekeztünk. Nem feküdtünk le egymással, de pettingeltünk, többször elélvezett ő is. Meztelenül feküdtünk egymáson és többször a puncimhoz ért a farka, illetve nem mosott kezet mielőtt a puncimhoz nyúlt, a kezén viszont lehetett sperma. Kb. a ciklusom közepén vagyok. Mindig védekezünk, de most nem volt nálunk gumi, ezért is állítottam le, de mi van, ha későn így is? Mit tehetek?2009. okt. 13. 22:33
21/26 anonim válasza:
persze, váltsd ki nyugodtan, és ahányszor a barátod hozzányúl a kezével a puncidhoz annyiszor menj és irass fel újjat......anyámm:S
22/26 anonim válasza:
inkabb szedj fogamzasgatlot, es akkor nem lesznek ilyen gondok. maskor pedig minden ilyen dolog utan mosson kezet a baratod, nem kell a kockazat. arra is ügyelj h ezt a tabit nem szabad sokszor bevenni.
23/26 A kérdező kommentje:
Nem kell 12 éves libának nézni. Nem véletlenül nem szedek gyógyszert, egészségügyi okból nem szedhetek. Mindig védekezünk, most először történt, hogy nem. Ilyen gyógyszert sem vettem be még soha, nem úgy kapkodom mint a cukrot. Bevettem és nem azért mert beparáztam az 1 % esélytől, hanem mert ebből a kapcsolatból nem szabad babának lennie. Köszönöm a tanácsokat mindenkinek, a nagyokosoknak meg kívánom, hogy se ők, se a barátnőjük ne kerüljön ilyen helyzetbe.
2009. okt. 15. 18:43
24/26 anonim válasza:
utolsonak irtam, nem akartalak libazni, nem is irtam semmi ilyet, csak figyelmeztettelek, mert gondoltam lehet h nem tudod, vagy vmi, h ezeket nem szabad sokszor bevenni. mi az az egészségügyi ok, ami miatt nem szedsz tabit?
25/26 anonim válasza:
ha nemszedhet tablettát, akkor ez a szép kis adag hormonbomba biztos nagyon jót fog tenni neked. azaz 1% esély pedig valójában 0,0000000000001% volt. egészségedre.
26/26 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Hallgasd meg az "Észosztó nagy szájhős" című dalt, mintha neked írták volna:))
Amúgy ha nem haragszol a % kérdésében jobban bízom a dokimban mint benned, nem is tudom miért.... A vérnyomásom miatt nem szedhetek gyógyszert, ezért is használunk óvszert. Ez az egyszeri alkalom persze hogy nem tesz jót, de a dokim szerint nem okoz olyan nagy bajt, de nyugi nem fogom ezt kapkodni cukorka helyett. Épp eléggé megviselt anélkül is, hogy a nagyokosok kioktatását hallgassam. (Ha orvosként írtad, akkor elnézést kérek, de valahogy nem igazán tartom valószínűnek...)
2009. okt. 16. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!