Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek így terhes, mennyi az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek így terhes, mennyi az esélye? Érdemes lenne sürgősségit bevenni?

Figyelt kérdés
Délután együtt voltunk a barátommal, de nem védekeztünk. Nem feküdtünk le egymással, de pettingeltünk, többször elélvezett ő is. Meztelenül feküdtünk egymáson és többször a puncimhoz ért a farka, illetve nem mosott kezet mielőtt a puncimhoz nyúlt, a kezén viszont lehetett sperma. Kb. a ciklusom közepén vagyok. Mindig védekezünk, de most nem volt nálunk gumi, ezért is állítottam le, de mi van, ha későn így is? Mit tehetek?
2009. okt. 13. 22:33
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Ha nem tette be akkor nincs baj. Máskor figyeljetek jobban. Emiatt felesleges eseményutánit bevenned. Többet ártana mint használna.
2009. okt. 13. 22:34
 2/26 A kérdező kommentje:
Nem tette be, de volt, hogy a puncimhoz ért vele és még volt rajta sperma, mert pont előtte ment el. Így sem lehet baj?
2009. okt. 13. 22:35
 3/26 anonim ***** válasza:
már ne is haragudj, 1. valaszolo, de ha nem tette be, attól még kerülhetett oda sperma, ahova nem kellett volna, és lehet terhes! nem egy ilyen eset történt már. sztem vedd be.
2009. okt. 13. 22:37
 4/26 anonim válasza:
50%

Kicsi az esélye hogy terhes vagy. De nem nulla...

u.i.: lennék ám a pasid...

2009. okt. 13. 22:39
 5/26 anonim ***** válasza:
61%
ez a gond h kicsi, de megvan. akkor meg nem tök mind1, h mennyi, ha megvan? vagy egyesek megelégednek a " kicsi az esélye " cuccal, és megnyugodnak? ezt nem vagtam sose.
2009. okt. 13. 22:40
 6/26 anonim válasza:
22:40: az, hogy nem mindegy, hogy 0,000001%, vagy pedig 40% az esélye.
2009. okt. 13. 22:43
 7/26 anonim ***** válasza:
eszedbe ne jusson bevenni, hülyeség és fölösleges. nem történt aktus.
 8/26 A kérdező kommentje:
Nem, ha kicsi is, de esély és az nekem világvége lenne.
 9/26 anonim ***** válasza:
na akkor meg? ha megvan az esély, akkor neked nem mindegy h mennyi? én inkabb tűrnám par napig a tabletta mellékhatásait, ha egyaltalan lenne ( habar mar vettem be, es nem volt semmi tole, ugyh sztem nem kellene aggodni emiatt, mert inkabb megéri ez mint egy abortusz ), mint h aztan abortuszra menjek. de mindenki eldöntheti h mennyit ér meg neki az egész.
2009. okt. 13. 22:48
 10/26 anonim ***** válasza:
* tűrném
2009. okt. 13. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!