Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek így terhes, mennyi az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek így terhes, mennyi az esélye? Érdemes lenne sürgősségit bevenni?

Figyelt kérdés
Délután együtt voltunk a barátommal, de nem védekeztünk. Nem feküdtünk le egymással, de pettingeltünk, többször elélvezett ő is. Meztelenül feküdtünk egymáson és többször a puncimhoz ért a farka, illetve nem mosott kezet mielőtt a puncimhoz nyúlt, a kezén viszont lehetett sperma. Kb. a ciklusom közepén vagyok. Mindig védekezünk, de most nem volt nálunk gumi, ezért is állítottam le, de mi van, ha későn így is? Mit tehetek?
2009. okt. 13. 22:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
ilyen velem is volt már, hogy hozzá nyúlt, mikor még olyan volt a keze, de miután kijutnak a levegőre a spermák szinte azonnal meghalnak (1-2 másodperc alatt)... sőt olyan is volt, hogy mielőtt megjött, előtte pár nappal szexeltünk gumi nélkül és el is élvezett... utána eléggé féltem. de megjött.. igaz késéssel... nekem hónapok óta 4-5-6 napokat késik a mensim... (most is 4 napja késik már...) és ma voltam reggel nőgyógyásznál és mondtam neki, és megkértem, hogy vizsgáljon meg, hogy megnyugodjak, és belém dugta azt a fehér szart és nézte a monitoron, hogy van-e baba... 4 nap mensi késés miatt... eléggé hülyén jött ki a dolog, szerintem hülyét csináltam magambol... miután kimentem biztos jót mosolygott rajtam...:):) szóval ne félj... mindig attol fog késni, ha izgulsz!!! tuti hogy megjön:) ne szedj be tabit!!!!!!!! Puszi
2009. okt. 13. 22:50
 12/26 anonim ***** válasza:
utolso, attol h nem lettél terhes, még nem biztos h másnak is ilyen szerencséje lesz.
2009. okt. 13. 22:52
 13/26 A kérdező kommentje:
Reggel még nem késő, ugye? Tudom, hogy 72 óra, de ügyeletre mégsem akarok menni.
2009. okt. 13. 23:01
 14/26 anonim ***** válasza:
sztem azokra ne hallgass akik azzal " nygtattak " h milyen hulye vagy. pedig csak ovatos vagy. habar erről kicsit előtt kellett volna gondolkodni, remelhetőleg, legközelebb már okosabbak lesztek. nos, muszáj lesz elmenned ügyeletre, különben Magyarorszagon nem adjak ki. mint pl. nalunk, Szerbiaban. inkabb ezt most akadalyozd meg, mert könnyen meglehet h terhes vagy. a többi " okos " válaszoloknak, legalabbis egyeseknek ajanlom, h kicsit jobban nézzenek utana a dolgoknak.. nem csak akkor lehet vki terhes ha a baratja berakja neki, meg el is megy. minden olyan esetben, ahol nincs védekezés, legyen az akár egy petting is, ott is ugyanugy kerulhet sperma a hüvelybe, vagy a hüvelyhez, és mivel nedves a felület, könnyen odajut, ahova nem kellene, legalabbis nem abban a korban, szoval sztem nem árt az elővigyázatosság.
2009. okt. 13. 23:26
 15/26 anonim ***** válasza:
hát ti hülyék vagytok, komolyan. ha így megy el az orvoshoz sürgősségiért, h a pasim a puncimhoz ért a "lehet h spermás kezével", akkor az orvos kb szembe röhögi, és elmagyarázza neki, hogy "lehet h spermás kéztől" még senki sem esett teherbe és nemis fog. és ha azon a kézen volt is sperma, és hozzáért a punci külső részéhez, attól sem lesz senki sem terhes. a spermiumok ugyanis nem csákánnyal és ütvefúróval mászkálnak, hogy utat csináljanak maguknak a hüvelnyílásig, és onnan a méhig. a spermáknak megfelelő környezet kell ahhoz, hogy életképesek legyenek, és a punci külső része NEM AZ!!!!
2009. okt. 13. 23:56
 16/26 anonim ***** válasza:
ja és még vmi. ha a pasid elment, valszeg letörölte utána a farkát. nemkell azt a farkat félóráig vízben áztatni, és domestossal lefertőtleníteni h megsemmisüljön rajta minden sperma. elég ha megtörli zsepivel, pólóval, vagy ami épp a keze ügyébe kerül. a spermák java részét leszedi, a maradék pedig MEGHAL a szabad levegőn.
2009. okt. 13. 23:57
 17/26 anonim ***** válasza:
Az ujjal bevitt spermától is teherbe lehet esni, még ha kicsi is a valószínűsége, volt már rá példa. De mi lenne, ha nődokit kérdeznél?
2009. okt. 14. 13:45
 18/26 anonim ***** válasza:
de nem nyúlt fel neki, csak a puncijához ért. és valszeg megis törölte előtte
2009. okt. 14. 13:50
 19/26 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál, azt mondta van esélye, ha kicsi is, főleg, hogy a iklusom legkritikusabb napjain voltam. Felírta a gyógyszert, de még nem váltottam ki, még beleférek időben. Nem tudom mit csináljak.
2009. okt. 14. 15:52
 20/26 anonim ***** válasza:
na kedves, egyes " okos " válaszolók.. az orvosnak se hisztek??? :D könnyű nektek név nélkül lehülyézni mást, másokat, akik segiteni akarnak. kérdező, te pedig valtsd ki minél előbb, mert csökken a hatása, ha később veszed be.
2009. okt. 14. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!