Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leálltam a tablettával, a gumi pedig egy katasztrófa. Férfiak melyik gumióvszert preferálják legjobban?
Párom először könnyen belement, hogy abbahagyom (ne mérgezzem magam, bajom is lehet belőle). Már kb egy hónapja nem szedem, csak pozitívan tudok eddig nyilatkozni, mert már ennyi idő alatt is érezhetőek a változások.
Most viszont a szex egy katasztrófa a gumival.... látom a páromon, hogy nagyon nem tetszik neki, és szörnyű érzés, hogy eddig milyen kényelmes volt az élet, most meg "esőkabátot" kell húzni. Nem hánytorgatja fel nekem egyáltalán, nagyon türelmes és megértő. Nekem sem tetszik annyira, de én még egész elvagyok így (majdnem mindegy, nekem nem zavaró). Nem akarunk még gyereket.
Más módszerben nem igazán bízom (pesszárium gáz, spirál nem lehet, hüvelykrémet nem tartom elég biztonságosnak).
Durex Play-t használtunk, az borzasztó volt. Lifestyles Skin volt még, az talán elmegy. A ti párotoknak melyik volt az a gumi, amiben "jól érezte magát"?
Egyiket sem. Óvszert húzzon az aki alkalmi kapcsolatokat hajhász, k...rvákhoz járogat vagy fiatal és azt sem tudja hogy mi fán terem a szeretkezés. A komoly kapcsolat attól komoly, hogy teljes elfogadás van mindkét fél részéről és mindketten a lehető legjobban élvezik az együttlétet. Védekezzetek megszakításosan és mindkét fél jól jár. Bár ehhez ész kell, és nem érdemes hibázni közben.
De abból kiindulva hogy Durex Play-t használtatok óvszer gyanánt - ami a síkosító vagy a vibrációs gyűrű márkaneve -, nem sok akad nálatok.
Érdekes, hogy felnőtt emberek értelmi képességeit vonod kétségbe.
Gondolhatod, hogy a síkosítót nem védekezésre használjuk... Elírtam, mivel a Lifestylesnak is van Play nevű gumija. Tehát ez volt, amit kipróbáltunk, nem Durex. Ennek ellenére Te a kérdésre nem adtál számomra megfelelő választ.
Elnevezésbe belekötni... ez ám az intelligencia!
Kérdező!
Nekünk ez volt a legjobb (mindkettőnknek), de sajnos itt csak időszakosan volt kapható, azóta sem lelem:
Egyébként évekig Lifestyles Ultra Thin-t használtunk. Megbízható, de érzésre a Durex Elite jobban bejött. Most ezt nyúzzuk.
(2-esnek üzenem: 8 éve komoly kapcsolatban és óvszerrel! Miért? Mert nem vagyok hajlandó a tablettaszedésbe belehalni - trombózishajlam -, sem kaparásra járni!)
Egyetértek az előttem szólóval, én is az eü-i kockázatok miatt tettem le.
Köszönöm a hasznos választ.
Az én párom sem rajong az óvszerekért, de szintén trombózishajlam miatt én sem szedhetek gyógyszert, így muszáj.
Nálunk a Durex vált be, a Love, az Elite és az Ultra thin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!