Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Most mit csináljak? Így...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Így terhes leszek? :/

Figyelt kérdés
Tegnap este sajnos nem tudtam bevenni a tabimat mivel lekéstem a vonatom és azóta már bő 12 óra eltelt..most pótoljam attól vagy csak elég este a következővel folytatnom?Annyi még a 7. tabit hagytam ki tegnap pedig együtt voltunk a barátommal...

2013. jún. 24. 09:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hatott még utána???

Lehet hogy ha soha az életemben nem szedtem volna fogamzásgátlót, csak gumival védekeztünk volna és utána már nem védekezünk, akkor is csak 7 hónap után estem volna teherbe.

Lehet csak nem jókor és jó időben voltunk együtt, de ha jókor jó időben lettünk volna együtt, akkor meg egyből terhes maradok.

2013. jún. 25. 12:53
 12/16 anonim ***** válasza:

NEM HAT és NEM VÉD hónapokkal a leállás után! Fogjátok már fel!

A tabletta 36 óra alatt KIÜRÜL! Nincs védelem!

Egy valami igaz csak:

a tabletta abbahagyása után NEM mindenkinek indul újra a természetes ciklusa azonnal!

DE védelem NINCS! Bármikor teherbe lehet esni, ha nem szeded, DE az egyéni, hogy kinek mennyi idő kell ehhez!

"Tehát neked is hatott utána még!"

Mégis miből szűrted ezt le?

TABLETTA NÉLKÜL is átlagosan 1 év kell az (egészséges!) pároknak, hogy létrejöjjön a terhesség!

2013. jún. 25. 12:55
 13/16 anonim ***** válasza:
Én csak azt mondtam amit nekem orvos mondott!!!
2013. jún. 25. 13:10
 14/16 A kérdező kommentje:
Már hogy hozzászóljak én is,úgy tudom hogy ha abbahagyom a fogamzásgátlót nem az lesz a baj hogy hat vagy sem.Tudni kell hogy a tabi az agyat csapja be tehát nem a szervezetedre hat igazából:) ha valaki nem lesz egyből terhes miután abbahagyta az azért van mert még nem állt át a szervezete és így nem tud,de attól nem igen lesz beteg a baba ha valaki akár egy héttel a gyógyszer leállása után teherbe esik.Ezt a nőgyógyász magyarázta el tesóméknak mikor babát akartak és a két évet a doki is megemlítette,de csak abból az okból hogy tabi után megeshet hogy csak akkorra jön össze már csak hogy ne aggódjanak ha nem jönne össze felé a baba:)van akinek több van akinek kevesebb időre van szüksége.És ekkor is nem a gyógyszert említette hogy nem ürült ki a szervezetből,hanem hogy még az agy végett hogy rá van állva....
2013. jún. 25. 17:36
 15/16 A kérdező kommentje:
de így most hogy nekem esélyes-e azt nem tudom:)
2013. jún. 25. 17:37
 16/16 anonim ***** válasza:

Elsősorban a hormonrendszeredre hat, csak közvetetten az agyadra.

Az orvos magyarázata eléggé hülyegyerek szintű volt.

A te esetedre a választ pedig már megkaptad. -> 7-es komment

2013. jún. 25. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!