Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruáció alatt teherbe eshet egy nő?
Figyelt kérdés
Mert valahol hallottam h van pár nap amikor lehet gumi nélkül is. Csak kiváncsi vagyok mindig védekezek! :D2013. jún. 23. 17:58
1/8 anonim válasza:
Nagyon kicsi rá ugyan az esély, de előfordulhat.
2/8 -=Koldus=- válasza:
Csak akkor nem eshet teherbe egy nő, ha nem szexel.
3/8 anonim válasza:
2-es.
nana, és a keresztények karácsonya..? Ők hisznek a csodákban:D
4/8 A kérdező kommentje:
neeeeee :DDDDD ezen sirok :SDDDDD
2013. jún. 23. 18:04
5/8 anonim válasza:
Kérdező, szerintem folyamatosan szedj fogamzásgátlót, még megszülöd az Antikrisztust :D
6/8 A kérdező kommentje:
Hát az be b@$zn@ mert férfi vagyok :DDDD
2013. jún. 23. 20:03
7/8 anonim válasza:
Hát figyelj. Krisztust Mária szülte meg, az Antikrisztust Józsefnek kell. Véletlenül nem így hívnak?
8/8 Pocak199 válasza:
Kicsi az esélyrá de amúgy attól függ milyen a peteérése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!