Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha mocskosul gazdag lennél,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha mocskosul gazdag lennél, milyen nőt választanál?

Figyelt kérdés
Külső és belső tulajdonságokat is figyelembe véve... ?

2013. jún. 18. 14:11
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Persze, nem csak a dugás a lényeg, hanem a fontos is!

Viccet félretéve engem nagyon irritálna ha ilyen helyzetben egy nő akarna irányítani vagy beleszólni a dolgaimba. Azt sem viselném el ha hisztis lenne ha már minden a pitsája alá van rakva...

2013. jún. 18. 14:53
 12/18 anonim ***** válasza:
58%
Ez esetben pont semelyiket. Hetente mást, semmi befolyásolás és kötődés, ami megkopasztáshoz vezethetne. Élvezném az életet, a hálálban meg úgyis mind egyedül vagyunk.
2013. jún. 18. 14:56
 13/18 anonim ***** válasza:
89%

XD Lám így viselkednének a hétköznapi lovagok akik most futnak a nők után,nagyrészt sikertelenül.Persze álmodozni lehet :D

És még a nők érzéketlen tucat pic sák...:P

2013. jún. 18. 15:30
 14/18 anonim ***** válasza:
Én voltam a 12-es és most sem futok senki után. Ha nem talál érdekesnek alapból,nem túráztatom magam. Jelszó: kölcsönösség.
2013. jún. 18. 15:32
 15/18 A kérdező kommentje:
Muhaha
2013. jún. 19. 07:37
 16/18 anonim ***** válasza:

12-es ezt pont nem feltétlenül rád értettem:)

Hanem akik beállítják magukat, hogy "Jajj egy cuki aranyos kis csajszi,akivel kölcsönösen szeretjük és tiszteljük egymást,de hát a mai nők...!"Szóval érted:P

2013. jún. 19. 23:13
 17/18 anonim ***** válasza:
94%
Leszbikus lány vagyok és nagyon gazdag családból származom. A barátnőm átlagos lány, néha emiatt komplexusai is vannak. Egy buliban ismerkedtünk meg, egy másik városban, ahol engem nem ismernek, ott lakik ő is. Szóval ugyanúgy választottam, mint egy átlagos ember. Lehet, hogy azért gondolkozok így, mert én beleszülettem a gazdagságba. De a szüleim sem viselkedtek így, hogy a pénzükkel majd minden nőt/férfit megszerezzenek, meg váltogassák őket...
2013. jún. 20. 10:59
 18/18 anonim válasza:

Nem vagyok mocskosul gazdag, de nem is panaszkodom hál' Istennek nincsenek anyagi problémáim, az átlagnál azért több pénzem van.

Én ezt nem szoktam reklámozni, mert nem olyan csajjal akarok összeismerkedni, aki a pénztárcámat szereti helyettem. valószínűnek tartom, hogy sokkal nagyobb sikerem lenne a csajozásban, ha nem titkolnám.

DE! Ebben a mai anyagias világban, hogy mondod meg utólag, hogy most Ő engem szeret vagy a bankszámlám?

22/F

2013. jún. 24. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!