Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mocskosul gazdag lennél, milyen nőt választanál?
En olyat valasztanek aki :
Csaszkalok gyalog vagy bringaval a varosban es es az alapjan szeret belem amit ott lat nem az alapjan hogy milyen kocsim hazam van
( a laikus emberek nem tudjak felbecsulni az orszaguti kerekparok arat )
Első válaszoló: :D
Kicsit konkrétabb válaszokat vártam, azt hittem ilyen válaszok jönnek majd: "aki szépségversenyt is nyerhetne, amúgy meg olyan mint egy kezesbárány / nem beszél sokat "stb...
első osztályú/
a belső meg nem érdekelne, nincs mit értékelni a legtöbb esetben úgysem.csak a külsőn.
Én olyat választok aki toppon van külsőleg tehát aki gyönyörű és hihetetlen mód nőies,pics@szoknya,csöcsösfelső,kibontott dús hosszú haj,állandóan edz,imád dugni,nyeli mint kacsa a nokedlit.
Természetesen más hasonló nőket szintén dugnék,nem tudnék hűséges maradni.
Ezért is vagyok karrierista hogy ez is meg legyen.
2! igaza van
mivel itt elvben kérdezted, ezért kapsz mindenféle választ
amúgy aki igazán az, az használja az eszét, ezért olyat aki őt szereti, a belső tulajdonságai alapján, mire odaáig jutnak, addigra már nem csak a dugás a lényeg
különböző okok miatt mondom N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!