Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Csak a saját körzetemben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a saját körzetemben mehetek el nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés

Veszprém megyei vagyok, és a településünk a hozzánk (majdnem) legközelebb lévő város körzetébe tartozik bele. A lenne a kérdésem, hogy csak oda mehetek nőgyógyászhoz amelyik körzetbe tartozom vagy másikba is. Konkrétan teljesen más megyébe mennék.(Vas m.).

Most mennék először és nem nagyon tudom, hogy hogy van ez. Édesanyámat nem szeretném megkérdezni erről, mert hallani sem akar a fogamzásgátlóról "ne mérgezzem ilyenekkel a testem" címszó alatt. 18/L

2013. jún. 14. 17:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Biztosra nem tudom, de szerintem nem nagyon mehetsz más körzetbe.

Én egy másik városban kinéztem egy rendelőt, felhívtam őket és a nő kb hülyének nézett, hogy hát oda nem is mehetek, hanem csak a megyei kórházba.

2013. jún. 14. 18:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Csak akkor mehetsz máshova ha véshelyzet történt veled abban a megyébe, oktalanul vérezni kezél stb
2013. jún. 14. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!