Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell tudni a fogamzásgátló tablettákról? Véleményeket!
Én már kb. 6 éve szedek gyógyszert, igaz, többfélét kipróbáltam, és amit most szedek (Qlaira), elég drága, de 6 havi adag is van belőle, és nekem ez vált be.
Amúgy vannak olyan gyógyszerek, amikben egy levélben csak 21 szem van, és utána 7 nap szünetet kell tartani (ez a gyakoribb), és vannak olyanok, amik 28 szemesek, és nem kell szünetet tartani, hanem másnap rögtön meg kell kezdeni az új levelet.
Nem nagyon valószínű, hogy meg fogsz hízni tőle, mert ezek kis hormontartalmúak már, de nyilván szervezetfüggő is, így pontos választ erre nem tudok neked adni, ki kell próbálni. Előfordulhat az is, hogy ez egyiktől hízol, a másiktól meg nem.
Tudnod kell, hogy a gyógyszer 99,9 %-os biztonságot nyújt, ha rendesen szeded, azt meg, hogy hogyan kell szedni, és mikre kell figyelni, mennyi idő múlva leszel védett, a gyógyszer dobozában lévő tájékoztatóból fogod megtudni (ezt viszont mindenképpen olvasd el).
Egyébként szerintem sem gond, ha a barátoddal felesben veszitek, mert ahogy te is írtad, az ő érdeke is.
Még így a végére annyit, hogy ha felír a doki most egyet neked, és neked nem jó, mert pl. hisztis leszel tőle, fejfájást, ingerültséget, vérzést okoz, akkor menj vissza, és addig írass vele másikat, míg meg nem találod a neked valót. Különbözőek vagyunk, így különböző gyógyszerek lehetnek jók.
Remélem, tudtam segíteni! 28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!