Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hormonális cuccokon - gyógyszer, gyűrű, spirálon és gumin kívül még milyen megbízható fogamzásgátló módszerek vannak?
Biztonságos? Semmilyen.
Amúgy ott a Pharmatex+megszakítás, ha minden hónapban imádkozni akarsz, hogy megjöjjön.
De miért állsz össze ilyen impotens, akaratgyenge fickóval, aki még a gumihasználatot se képes megtanulni?
Mert, akinek egyből nem megy, annak tanulni kell és lehet is az óvszerhasználatot.
A pesszáriumot nem érzi egyik fél sem...
A gumi "szorítja" :DDDD kifogás
Én olyan lucskos vagyok felizgulva, hogy nincs az a gumi, ami kiszárítana :))) és kapható síkosító is
Ha szorítja, akkor rossz a méret.
Van gumi, ami engem is szárít, de más márkával ez is megszűnt.
Plusz igen, ott a síkosítós megoldás is.
Az én páromnak is voltak kezdetben problémái a használattal, DE lám!, képes volt megtanulni!
Persze hogy jobb gumi nélkül, de ha a kikaparás vagy az esetleges trombózis a tét, akkor mégiscsak mellette voksolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!