Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a pasimmal (életemben először) és először gumi nélkül hatolt belém, majd kb 2 perc után húzott gumit és abba ment el. Vegyek sürgősségi tabit?
Figyelt kérdés
2009. okt. 9. 12:26
1/12 anonim válasza:
Igen, hiszen az előváladék is tartalmaz spermiumokat.
Miért engedted, most majd szenvedhetsz a tabletta mellékhatásaitól.
3/12 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Ha nem ment el benned, nem leszel terhes.
4/12 anonim válasza:
remélem ezt nem abból a felindulásból csináltad így hogy elolvastad itt a pár nappal ezelőtti kérdést miszerint hányan nem védekeztek az elsőnél és legalább 15en írták hogy ők nem:D viccen kívül: nem kell sürgősségi, de az előváladék tartalmazhat speriumokat, sokan teherbe estek már tőle. legközelebb ne csinálj ilyet ha ezt megúszod!(vagy ha nem, akkor se, de meg fogod úszni)
5/12 anonim válasza:
hát ehhez is ész kellet!
amúgy szerintem nem kell venned, de mondjuk jobb lenne, mert mi van ha mégis az vagy, utána már csak abortusz marad!
6/12 anonim válasza:
vajon kik ezek a lepontozó idióták?
8/12 anonim válasza:
hogy lenne 0 % ????? ha az ember nem védekezik, akkor fennáll a terhesség lehetősége. ezt nem lehetne mar megtanulni? meg azt h a megszakitasos védekezés, nem védekezés??? fuuuu, de fel tud az ilyen idegesiteni.
9/12 anonim válasza:
Tudhatnád, hogy egyes itt írók szerint, még akkor is teherbe esel tőle, ha egymás után ugyanarra a székre ültök, és még meleg...
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi a mindenféle tanácsot. Másnap megvettem a tablettát,és bevettem,most szenvedek a mellékhatásoktól,igen. De délután konzultáltam egy szakértővel,és azt mondta be se kellett volna vennem,úgyhogy.. ez van. Ciklusom végén voltam egyébként,mostmeg tuti h késni fog
2009. okt. 12. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!