Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teherbe eshettem? Gyógyszer! Mit tegyek?
Újra elkezdtem szedni a fogamzásgátlót. A menstruációm 1. napján kezdtem el a levelet. A BETEGTÁJÉKOZTATÓ szerint,ha a vérzés legelső napján van elkezdve,akkor az első szemtől védve vagyok a terhességgel szemben. Tegnap este szedtem be a 4. szemet és egyéb védekezés nélkül voltam együtt a párommal, ez volt a menzeszem utáni 1.nap! (Tehát a peteérés is elvileg ki van zárva.)
Egy sürgősségi fogamzásgátlási ambulanciára telefonálgatok? Ott megkérdezhetem ezt?
Előre is köszönöm a normális válaszokat!
Nyugalom, még bogyó nélkül is kicsi az esélye. Mivel ilyenkor:
1. Még nincs méhnyálkahártya
2. Nincs petesejt és a hímivarsejtek belátható élettartamán belül (pár nap) nem is lesz
3. Kb. 2 hét alatt már lesz akkora hormonkoncentráció, hogy 99%, hogy nem is lesz peteérésed.
Nem hülyék, hogy ezt írták a tájékoztatóba, arról nem is szólva, hogy elég komolyan lehetne őket perelni, ha valótlanság lenne a betegtájékoztatóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!