Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Teherbe eshettem? Gyógyszer!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teherbe eshettem? Gyógyszer! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Újra elkezdtem szedni a fogamzásgátlót. A menstruációm 1. napján kezdtem el a levelet. A BETEGTÁJÉKOZTATÓ szerint,ha a vérzés legelső napján van elkezdve,akkor az első szemtől védve vagyok a terhességgel szemben. Tegnap este szedtem be a 4. szemet és egyéb védekezés nélkül voltam együtt a párommal, ez volt a menzeszem utáni 1.nap! (Tehát a peteérés is elvileg ki van zárva.)

Egy sürgősségi fogamzásgátlási ambulanciára telefonálgatok? Ott megkérdezhetem ezt?

Előre is köszönöm a normális válaszokat!

2013. jún. 8. 11:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Kedves! Ha egy ideig nem szedted vagy csak most szedsz először akkor nincs olyan hogy már az első pirula véd! Minimum 2 hetet még védekezni kel amíg a hormonok beállnak!
2013. jún. 8. 11:42
 2/8 anonim válasza:
igen, a betegtájékoztató szerint, ha a vérzés legelső napján kezded, akkor onnantól kezdve véd. viszont.. szerintem is kell azért valamennyi idő, hogy védjen
2013. jún. 8. 11:48
 3/8 The Other ***** válasza:

Nyugalom, még bogyó nélkül is kicsi az esélye. Mivel ilyenkor:

1. Még nincs méhnyálkahártya

2. Nincs petesejt és a hímivarsejtek belátható élettartamán belül (pár nap) nem is lesz

3. Kb. 2 hét alatt már lesz akkora hormonkoncentráció, hogy 99%, hogy nem is lesz peteérésed.

Nem hülyék, hogy ezt írták a tájékoztatóba, arról nem is szólva, hogy elég komolyan lehetne őket perelni, ha valótlanság lenne a betegtájékoztatóban.

2013. jún. 8. 11:58
 4/8 anonim válasza:
0%
Terhes vagy te ribi!!!
2013. jún. 8. 15:07
 5/8 anonim válasza:
Kedves Bulidike, a hozzászólásod mindent elárul magadról... Amúgy én is kivártam inkább az első hónapot, hogy biztosra menjünk a dologban, de azért legközelebb picit legyél te is óvatosabb :) Én elég valószínűtlennek tartom, hogy terhes lennél, bár ez is egyéntől függ.
2013. jún. 8. 18:28
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,neked is "Bulidike",hogy ilyen nyíltan minősítetted magad.
2013. jún. 9. 10:12
 7/8 anonim ***** válasza:
The Other! Amit leírtál az nagyon könyvszagú! Ismerősömék menstruáció alatt szeretkeztek és jöttek is az ikrek! Szóval jobb félni mint megijedni. Komplikált az emberi szervezet.
2013. jún. 10. 19:04
 8/8 anonim válasza:
Úristen ne haragudj a hozzászóláshoz, eléggé el voltam szállva...
2015. aug. 3. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!