Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A duphaston abbahagyásakor...

A duphaston abbahagyásakor hány napra várható a menses? A gyógyszer szedése közben eshettem-e teherbe?

Figyelt kérdés
37 éves vagyok és babát szeretnék. A rendszertelen vérzésre kaptam a duphastont. Elöírás szerint szedtem,február 2.án vettem be az utolsót. Az orvos azt mondta, hogy újra meg fog jönni és ezt tekintjük a rendes vérzésnek. Már 4 nap telt el és semmi.Hány nap után kellene megjönni? A gyógyszeres kúra alatt teherbe eshettem-e?
2011. febr. 6. 12:17
 1/7 anonim válasza:

Nekem inszemináció után kellett Duphastont szednem.

Negatív teszt után abbahagytam,és nekem másnap már meg is jött...

2011. febr. 6. 12:44
 2/7 anonim ***** válasza:
A Duphastonnal nincs ilyen jellegű tapasztalatom, de talán tudok segíteni. Nekem Norculutot kellett szednem, ugyanígy a rendszertelen vérzés miatt. Abbahagytam a szedését, eltelt öt nap (ennyit mondott az orvos, hogy öt napon belül megjön), majd tíz, de semmi. Vártam még néhány napot, közben meg voltam róla győződve, hogy én már soha nem fogok többé menstruálni (ha már a gyógyszer sem hozta meg...). Teljes kétségbeeséssel mentem vissza az orvoshoz, csinált ultrahangot, és legnagyobb megdöbbenésemre megállapította, hogy babát várok.:) Úgyhogy a válaszom igen, teherbe eshettél a gyógyszer szedése közben is!:) Várom majd a fejleményeket!
2011. febr. 6. 13:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kezdek bizakodni.Ha megjönne az 5. napon kellene az orvoshoz mennem.Abban az esetben,ha nem történik semmi várok pár napot és visszamegyek.
2011. febr. 6. 14:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Én utrogestant szedek ugyanazért mint Te. Nekem az abbahagyás után 6. napon jött meg eddig kétszer (elvileg 4 nap után kellett volna)

És persze teherbe eshetsz a szedése közben, hisz elősegíti a beágyazódást, vastagítja a méhnyálkahártyát...

2011. febr. 6. 15:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Bocs h bepofátlankodok.De Norcolutot szedtem én is ezzel volt mensim január 21én.Ma a 17ik napomon vagyok és előző két este fájt aderekam és hasam.Éjjel többször is ébredtem erős fájdalomra.És reggel barnás folyásom volt.Ezek szerint simán teherbe eshettem a gyógyszer mellett?Istenem deszép lenne....

2011. febr. 6. 16:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Kedves Utolsó, igen, elképzelhető, hogy összejött. Egy dologra azért figyelj oda, a Norcolut sajnos vetélést is okozhat, mert azért alkalmazható a menstruáció meghozatalára, mert a megvastagodott méhnyálkahártya "lelöködését" segíti elő. Nem kell megijedni, de ha baba van, minél hamarabb doki, az a biztos! Drukkolok!!!
2011. febr. 6. 17:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem az abbahagyása utáni 7. napon jött meg, de a doki szerint 3-4 nap alatt meg kellene jönnie. Aztán a menstruációm után 2 héttel én is görcsöltem, véreztem, de aztán kiderült, hogy hormonprobléma maitt volt az egész.

De drukkolok nektek!

2011. febr. 6. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!