Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Akik fogamzásgátlót szednek/sz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik fogamzásgátlót szednek/szedtek megbánták vagy jó döntés volt? Mi szól ellene és mellette?

Figyelt kérdés
Irjatok kort is!
2013. máj. 31. 23:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Én rosszul lettem tőle folyton,teljesen felborította a működésemet valamiért.:S Ezért fél év után abbahagytam. Bár most újra el akarom kezdeni,megpróbálni egy másik fajta tablettával,hátha attól nem lesznek ilyen bajaim. Mert azért egyértelműen kényelmesebb,mint folyton az óvszerrel vacakolni.:(
2013. máj. 31. 23:30
 2/10 A kérdező kommentje:
milyet szedtél? hány éves vagy?
2013. máj. 31. 23:31
 3/10 anonim ***** válasza:
20 éves vagyok 3 éve szedem és jó döntés volt mert nem görcsöl ha megjön és nem 7 napig vérzek.nekem ezt írta fel elsőre a doki és nem is váltottam másra mert ez bejött ja és volt,hogy nem ugyan abban az időben vettem be vagy kihagytam 1-2 szemet de mégse lettem terhes.
2013. máj. 31. 23:37
 4/10 anonim ***** válasza:
21 éves vagyok, régebben szedtem. Próbáltam 3 különböző fajtát, mindegyik tönkretett arra az időszakra, amire szedtem. Mindenféle mellékhatásuk volt, és nem csak a szeretkezést tették tönkre, hanem a mindennapjaimat is. :/ Soha többet nem szedek, az egyszer biztos.
2013. máj. 31. 23:43
 5/10 anonim ***** válasza:

17 éves koromtól kb. 30 éves koromig szedtem. (kisebb szünetekkel).

Semmi gondom nem volt, órára pontos ciklusok, megszűntek a menstruációs görcseim, korábban cisztásodtam, az is elmúlt. Utána leálltam, mert gyereket szerettem volna, teherbeestem, szültem, egy ideje újra fogigátlózok, gond nélkül, pedig már 35 elmúltam.

Semmi káros mellékhatás nem volt, csak a jótékony hatások.

2013. máj. 31. 23:54
 6/10 anonim ***** válasza:

20 éves vagyok, kb. másfél éve szedek fogamzásgátlót.

én is csak jót tudok róla mondani: rendbe tette az arcbőrömet, percre pontos a "ciklusom" (mert nyilván ez már nem az igazi menstruáció, hanem megvonásos vérzés), és sokkal kevesebbet vérzek. azelőtt állandóan vérszegény voltam.

2013. jún. 1. 01:03
 7/10 anonim ***** válasza:

Én fél éve szedek fogamzásgátlót, de nincs vele semmi bajom. Sőt, még a mellem is nőtt tőle egy keveset :) Eddig nekem bejött.

19/L

2013. jún. 1. 01:19
 8/10 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

A tablettának vannak pozitív és negatív hatásai is. Mérlegelni kell, hogy neked megéri-e a kockázatot vagy sem.

2013. jún. 1. 12:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Hüvelygyűrűt javaslom!! A világ legjobb dolga.. A legkevesebb hormon van benne, nem befolyásolja a hatását a hányás, sem a hasmenés, nem bántja a májad! Csak drága.. de megéri :)
2013. jún. 2. 21:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Novynettet szedek, és semmi bajom tőle. 1,5 éve szedem.
2013. jún. 5. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!