Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jó, ha a barátom szedi be a fogamzásgátlót? Ugyanúgy hatásos? Hallottam már, hogy a férfiak is szedik néha. Az jó, amit nekem írt fel a nőgyógyászom?
Figyelt kérdés
2013. máj. 31. 18:49
2/15 anonim válasza:
Persze, szedje nyugodtan!
(hülye kérdésre, hülye válasz)
3/15 Pain for Pleasure válasza:
Már rémesen hiányzott egy ilyen értelmes kérdés
4/15 anonim válasza:
nem lesz terhes a pasid, kész haszon
szedje csak
5/15 anonim válasza:
Egy kis női hormon biztos jó lesz a pasidnak :D Majd ne lepődj meg ha nagyobb lesz a melle mint a tiéd :D
6/15 anonim válasza:
azt hittem április 1-e elmúlt!!
ez valami vicc?
marhaság amúgy, gondold már végig, Neked írnak fel mindegy mire egy k.urva gyógyszert, az jó ha más beszedi? kb. ilyen értelmes a kérdés amit írtál N
8/15 anonim válasza:
mega-giga LOL! :DDD
A kérdésre miért nem lehet zöld kezet adni?:DD
9/15 anonim válasza:
szerintem hatásos! igen..voltaképpen én is allottam már olyanról,hogy egy kapcsolatban a férfi szedte a fogamzásgátlót..igen : ma 43 évesek,és van 6 gyerekük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!