Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogamzásgátló befolyásolja a gyermeknemzést?
Még egy vmi, aztán nem kívánok többet veled beszélni.
"majd a sok buta tini abbahagyja 2 hónapra, aztán csodálkoznak, hogy nagy bajt csináltak!"
Csak azzal csinálhat bajt, ha a szünetben nem védekezik. Akkor ugyanis teherbe eshet. De egyébként a szünettel nem árthat. (Kivéve, ha egyéb probléma miatt szed tablettát, pl. endometriózis miatt).
"Csak egy kis asszisztens", aki mindenbe be van avatva:) De semmi gond!
Még mindig nagyon nagy arcod, igazán viszább vehetnél belőle. Szánalmas vagy!:)
Savanyú a szőlő? Neked nem volt eszed egyetemre menni, és asszisztensként osztod az észt?:)
Vhonnan meg kell tanulni a dolgokat. Attól, hogy neked nem sikerült, még nem kell másokat leszólni:)
2 évig jártam egyetemre a bunkó, beképzelt orvosjelöltek közé! Köszike, elég volt!:))
Te is bemutatod az ottani emberek stílusát, köszönjük!:)
De annyira buta vagyok, hogy nincs is 4 szakmám. Nem vagyok gyógyszerész sem! Csak elég unalmas, nőgyógyászaton mozgalmasabb:)
Mondjuk a legjobb az intenzíven töltött 4 évem volt, de lelkileg eléggé kikészített.
De tényleg nem volt elég eszem az egyetemhez, legyen igazad!:DD
Akkor jó öreg lehetsz:) Úgy látszik, már erősen elfelejtetted, hogy mi van a tankönyvekben.
Vagy talán csak nem sikerült nyomon követned a változásokat. Lehet, hogy érdemes lenne az 1990-es kiadás helyett a 2011-est elővenni:)
Ja, és a stílust te kezdted. Tudod, amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.
Mielőtt megjelentél, láthattad, hogy teljesen normális, értelmes válaszokat adtam a kérdésre.
Te jöttél ide arcoskodni asszisztensként, hogy jobban értesz a hormonokhoz, mint egy endokrinológus főorvos:D
3 éve vagyok nőgyógy. asszisztens, és öreg sem vagyok. 31 vagyok ;)
Te viszont menj vissza tanulgatni, mert tényleg szükséged van rá! Be kell állnod a bunkó, primitív orvos-sorba!
Na csáó, okoskám!:)
Jajj megint kezded?:D
Nem tűnik fel, hogy azért válaszolok úgy, ahogy, mert hülyeséget írsz? Ezt már régen is mondtam, akkor sem voltál képes felfogni.
Hát akkor így jártál, tuskó.
31 éves vagy, de már elvégezted a gyógyszerészeti egyetemet, emellett még van 3 szakmád, 3 éve vagy nőgyógy asszistens és még 4 évet lehúztál az intenzíven is.
Kemény vagy b.szki! Igazán elárulhatnád, hogy mégis hogyan csinálod:DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!