Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit tegyek ki hagytam 1 szem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rencike19 kérdése:

Mit tegyek ki hagytam 1 szem fogamzásgátlot?

Figyelt kérdés
elfelejtettem bevenni a tegnapelöti tabimat és most vettem csak észre már bevettem a mait most már ne vegyem be ami kimaradt ? valaki irjon :( és 20 ik után szünet ?az utasitás nincs meg mert csak lemezenként vásárolom :(
2013. máj. 29. 00:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Szóval nem is orvos írja fel neked. Gratula.
2013. máj. 29. 00:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem lesz bajod.
2013. máj. 29. 00:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Minden gyógyszernek megtalálod a használati utasítását a neten, gondolom ez is fent van. Keresgélj. És gratula, hogy ilyet szedsz...
2013. máj. 29. 00:32
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem már nem tudod pótolni. Szedd tovább rendesen. És nem utasítás, hanem betegtájékoztató és ha beírod a gyógyszer nevét és ezt a keresőbe, el tudod olvasni.

Hogy veszed amúgy így?

2013. máj. 29. 00:44
 5/8 A kérdező kommentje:
hat az orvos ki irja és csak lemezenként váltom ki nem ugy h dobozzal együt szoval havonta váltom ki hüje azért nem vagyok h olyat szegyek amit nem orvos irt elö csak még csak most kezdtem el szedni és meg nem merem kiváltani több honapra hatha nem birná a szervezetem és akkor most már neis vegyem be azt a kimarat egy szemet?
2013. máj. 29. 00:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Legalább gyógyszerésznél rákérdeznék a helyedben, de szerintem már ne.

DE azt ugye tudod hogy így most nem véd???

2013. máj. 29. 01:03
 7/8 A kérdező kommentje:
persze persze nem a szex véget szedem :) csak tudni akartam ezt ! h mi a teendö köszike
2013. máj. 29. 01:05
 8/8 Major Roxanne ***** válasza:
ne vedd mar be a kimaradtat. sokan hagynak ki szemeket (koztuk en is) persze mindenki pampog hogy jaaajaaaj tuti terhes vagy ilyen nem szabad. nos. eddig semelyik ismerosom (koztuk en sem) lett terhes 1 kihagyott szemtol.
2013. máj. 30. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!