Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elszakadt a gumi, érezte, azonnal kihúzta. Nem ment el. Lehet baj?
párkapcsolatban vagyunk - ennek nagyon örülök, de mit befolyásol a terhesség tekintetében ?
a gyógyszert jövő héten kellene kezdenem szedni előtte nem szedtem. - jelenleg nem szeded, így nem si véd semmitől, megint nem értem,miben befolyásolja a terhességet
de szerencsére észre vette, és kihúzta. Erre meg válaszoltam elsőként
Ha ennyire biztos vagy a dolgodban, akkor miért írtál ide? De ezekszerint csak motoszkál a gondolat a fejedben, ha mégis feltetted a kérdést. Mindegy, ez a te dolgod... :)
Szerencsétek volt, hogy a párod nem élvezett el, ez valamelyest javít a helyzeten. Azonban előnedvtől is teherbe lehet esni, nyilván nem olyan nagy az esélye. A Pearl Index szerint 1 évben 100 nőből 35 esik teherbe tőle. A ciklusod melyik felében jársz, hanyadik napon történt az eset? Ez is befolyásolja a dolgokat...
Egyébként én ilyen esetben nem vennék be eseményutáni tablettát, de nyilván ez is a te döntésed. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!