Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Gyógyszerváltás, nem lesz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyógyszerváltás, nem lesz belőle bajom?

Figyelt kérdés
trinordiolt szedtem,fölis irattam orvossal mert már efogyott és aznap mikor kikellett váltanom másnap kellett volna elkezdenem szedni,de a gyógyszertárba közölték hogy mostanába nem lesz mert szünetel a gyártás! végigjártam a gyógyszertárakat sehol nem volt már,az egyik gyógyszertáros adott helyette tri regolt azt mondta ugyanaz mint a trinordiol,nem tudtam mást tenni mert másnap már muszály volt elkezdenem szedni igy megvettem azt mondta hogy ugyan az a gyógyszer csak azér más a neve mert más cég gyártja! megnéztem és tényleg még a leirása is ugyanaz az összetétel is szóról szóra. Gond lesz belőle hogy így átváltottam?,de végülis ugyanaz! várnom kellett volna egy hónap szünetet és utána elkezdeni?
2009. szept. 30. 19:08
 1/7 anonim ***** válasza:
mit gondolsz aki egyik gyógyszerről vált másikra hogy csinálja? pont ugyanígy, ráadásul ezeknek az összetétele megegyezik.
2009. szept. 30. 19:11
 2/7 A kérdező kommentje:
azért kérdeztem mert eddig akiket kérdeztem és váltottak gyógyszert azoknak kellett várni egy hónap szünetet és a köv menstruációnál kellett az ujat elkezdeni...
2009. szept. 30. 19:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem lesz gond, főleg, ha gyógyszertáros ajánlotta. Viszont nekem Lyndinette 20 helyett 30-at adtak, eddig az előbbit szedtem. Itthon vettem észre. Mi a különbség?
2009. szept. 30. 19:18
 4/7 anonim ***** válasza:

nemlesz semmi bajod, a 2 gyógyszer tényleg tökugyanaz.

és akik váltanak gyógyszert, azoknak sem kell elvileg szünetet tartaniuk gyógyszerváltás kközben

2009. szept. 30. 19:22
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2009. szept. 30. 19:24
 6/7 anonim ***** válasza:
első vagyok, nem kell szünet két gyógyszer közt, sőt ha gyengébbre vált valaki akkor talán még azt az egy hetet is ki kell hagyni, bár ebben nem vagyok biztos.
2009. szept. 30. 19:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia énis a trinordiolt szedtem egy ideig, és nekem triodenát adtak helyette.. semmi baj nem lesz belőle. mert ezek ugyanazon az elven működnek..ugyanúgy 3 szín, stb.

habár én most vissza térnék a trinordiolra, mert fele annyiba kerül.

2009. szept. 30. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!