Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyógyszerváltás, hogyan tovább?
Lassan 1 éve Jangee fogamzásgátlót szedek. A 7 napos szünetem ma jár le, szóval holnap kezdeném el a következő levél gyógyszert, elmentem felíratni az orvoshoz mert elfogyott, mire ő kijelentette h a gyógyszeremet beszüntették, és felírt egy másikat.. Yasminelle
valakinek valami vélemény az utóbbi gyógyszerről? esetleg segítenétek h most hogyan csináljam ezt a gyógyszerváltást?
Előre is köszönöm :)
Ott voltál és nem kérdezted meg...?:)
Úgy kezd el szedni,mintha nem váltottál volna gyógyszert.
tényleg meglepő, h valaki ott áll az orvosával szemben, és a felmerülő kérdéseit magában tartja ... -.-
nah mindegy..
am vedd meg, és szedd be, ahogy az előzőt is beszedted volna
ha egy hónap múlva esetleg nem úgy jönne meg a vérzésed, ahogy eddig megjött, menj el nőgyógyhoz, és kérdezd meg, h a váltás miatt van-e, vagy ez a gyógyszer Neked nem is jó, stb
"Ha egy másik kombinált hormonális fogamzásgátlóról, kombinált fogamzásgátló hüvelygyűrűről vagy tapaszról vált át.
Lehetőleg a korábban használt COC készítmény utolsó aktív tablettájának (utolsó hatóanyagot tartalmazó tablettájának) bevételét követő napon, legkésőbb azonban az előzőleg alkalmazott készítmény adagolási útmutatójában előírt gyógyszerszünet (vagy placebo-időszak) befejeződését követő napon kell elkezdeni a Yasminelle szedését.A Yasminelle szedését elkezdheti, amint az előző tabletta tablettamentes periódusa lejárt (vagy a korábbi fogamzásgátló utolsó inaktív, hatóanyagot nem tartalmazó tablettáját követően). "
Tehát,ahogyan azt írtam is,mintha nem váltottál volna.Holnap beveszed a megfelelő napot az első levélről.
Az első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!