Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Csúsztatás, de hogyan?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúsztatás, de hogyan?

Figyelt kérdés
Szerettem volna, ha júliusban egy héttel előbb jön meg, két dologra gondoltam: a májusi+júniusi szüneteket 2-3 nappal megrövidítem, vagy pedig most a májusi levél után nem tartok szünetet, és beszedem a következő levelet. A doki meg azt javasolta, nem most tologassam, hanem majd júliusban, amikor nem akarom a szünetben a vérzést, akkor ne tartsak szünetet... De ezt most mért nem csinálhatom, legalább a szervezetem is ráállna a csúszásra, és ha még lenne barnázgatás, azon is túllennék.. Szerintetek? :)
2013. máj. 9. 13:20
 1/4 A kérdező kommentje:
-m
2013. máj. 9. 13:21
 2/4 anonim válasza:
Nekem azt mondta az orvos, hogy ne rövidítsem meg a szüneteket, mert az jobban felborítja a szervezetet, hanem inkább ne tartsak szünetet. Gondolom neked is ezért javasolta ezt.
2013. máj. 9. 18:36
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, azt még meg is értem, hogy jobb, ha nem tartok szünetet. De miért nem "eshetek túl" a szünet kihagyáson most, miért PONT akkor szedjem tovább, amikor nem akarom a vérzést? Július 22-én hagynám abba a levelet, 25-én jönne meg, amit nem szeretnék. És azt mondta a doki, hogy EKKOR ne tartsak szünetet... De írja is a betegtájékoztató, hogy ha nem tartok szünetet, pecsételő vérzés még jelentkezhet... Hát arra sem vágynék, sőt az még rosszabb, mert bármikor jöhet, a megvonásost pedig legalább tudnám, hogy szerdán indul...
2013. máj. 10. 08:23
 4/4 anonim válasza:
Teljesen megértem, hogy nem érted, nekem is ugyanezt mondta, és én sem értem:D és ugyanezért akarnám én is hamarabb csinálni, amiért te.
2013. máj. 24. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!