Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha bevettem egy esemény utáni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha bevettem egy esemény utáni tabletátt, attol még szeretkezhetek a párommal nem fogja befolyásolni az állapotomat h lessze-e baba v nem? Jo ötlet az abortusz ha nem szeretném a babát

Figyelt kérdés
2013. máj. 9. 12:27
 1/4 anonim ***** válasza:
52%
Az abortusz sosem jó ötlet,te hígagyú, hanem kényszerű gyilkosság! A felelőtlen emberek játszanak abortuszosat, te ne tartozz közéjük!
2013. máj. 9. 12:33
 2/4 anonim ***** válasza:
68%

Óvszer használatával szeretkezhettek. De óvszert kell használjatok.

Az abortusz sosem jó ötlet, hanem egy kényszerű döntés. Tehát inkább használjatok óvszert, hogy erről ne is kelljen beszélnetek.

Hány éves vagy?

2013. máj. 9. 12:35
 3/4 A kérdező kommentje:
17 , nem is alt szandekomva elvetetni ha lessz akkor is megtatsuk
2013. máj. 9. 18:34
 4/4 A kérdező kommentje:
ha véreztem tegnap 1 picit az mit jelent , és nem menstruációs vérzés volt
2013. máj. 10. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!