Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megint vegyek be 72 órás tablettát?
Figyelt kérdés
Vasárnap este a barátom gumi nélkül tette be,tegnap pedig el mentem nőgyógyászhoz iratni ilyen 72 órás tablettát. ezt úgy 5 óra felé be is vettem. Este viszont gumival szeretkeztünk ami pedig elszakadt. Ilyenkor még az előző gyógyszernek ér a hatása? vagy megint irassak?2013. máj. 8. 05:49
1/5 anonim válasza:
nem fognak újra felírni ennyi időn belül
2/5 anonim válasza:
Meg kéne tanulni szexelni.
24 óránként nem fognak neked felírni ilyen bogyót.
3/5 anonim válasza:
Szerintem műttesd meg. Vagy még jobb, húzasd ki. No nem a fogad, hanem azt a parányi diót abból a marha nagy héjból...
4/5 anonim válasza:
Eleve nem kéne 72 órás tablettára játszani, nem tictac.
Tudtad, milyen kockázatai vannak a védekezés nélküli szexnek, mert felírattad a tablettát, ebből így gyerek lesz előbb-utóbb.
A 72 órás tabletta egy hormonlöket, ami ellehetetleníti a fogantatást, de ezt nem lehet állandóan beszedni. Én a nőgyógyászomat kérdezném erről a problémáról.
5/5 anonim válasza:
Nem véletlenül hívják esemény UTÁNInak... A következő aktusokra nem fejti ki a hatását. És fél éven belül se vehetsz be kettőt, nem még két napon belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!