Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma egy hete történt a baleset, és bevette a barátnőm a 72 órás tablettát. Még sehol semmi, ez bajt jelent?
Ma egy hete szeretkeztünk, és kiszakadt a gumi.
Este 7 órakor be is vette a tablettát, 12 óra telt el a baleset után.
A barátnőmnek eléggé rendszertelenül jött a menszesze, és decemberi honapban egyál talán nem jött. 25.-én kellet volna jönnie, de nem jött, így akkor vesztette el a szüzességét.
A tabletta óta eltelt lassan egy hét, és még sehol semmi... ez rosszat jelent? Nem volt sem fejfájás, sem hasfájás, ki sem hányta.
Postinor 2 tablettáról van szó.
előre is köszönöm a válászokat.
ugyan én nem vagyok orvos, de a 72 órás tabi feladata tualjdonképpen a vetélés előidézése ergo a vérzést előrehozza, és felborítja a totális hormonháztartást.
De ha a bnődnek alapbol rendszertelen, és hol kimarad, hol nem, nemkell aggódni szerintem.
azt emg felejtsd el, hogy 1 hét után ha véletlen terhes is tüneteket produkál...
továbbá azt sme írtad le, hogy beleélveztél e a csajba...
egyébként hány évesek vagytok? puszta kiváncsiság...bár ha nem rendszeres neki ovatosan tippelnék egy 17 et a lányak...
A végén szakadt ki, de észrevettem..
Nem élveztem bele, legalábbis nem éreztem hogy belé is ment volna.
Eltaláltad, 17 évesek vagyunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!