Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 72 órás tabletta 48 órával a "baleset után" is hatásos?
72 oras altalaban 2 tabletabol all amit 12 ora eltetevel egymastol ekll bevenni ugy hoyg a masodik ne essen ki a 72 oras hatarbol.
Magyarul igen bar minnel hamarabb veszed be annal jobb.
"Amikor nekem volt rá szükségem, én is kb ennyi idő elteltével vettem be, vagy talán pár órával előbb. Nekem hatott. De egyébként is minimális volt az esélye h terhes leszek, inkább csak a stressz miatt vettem be. Mikor történt az aktus, hányadik napján vagy a ciklusodnak?"
igazából én is csak a stressz miatt veszem majd be mert a barátommal megszakításos "védekezéssel" feküdtünk le, mert nem volt tervbe véve a dolog. tegnap történt a dolog kb 17:45kor, és a ciklusomnak 12. napján kb
"igazából én is csak a stressz miatt veszem majd be"
Neked nem csak a stressz miatt kell bevenned,hanem,mert épp peteérés környékén vagy!A kérdésedre a válasz pedig,igen,még hatásos,de tényleg gyorsan vedd be,így is 86%-osa tabletta,tehát nem 100,de még mindig jobb,mintha nem teszel semmit.Hamarosan a tabletta bevétel után vérezni fogsz,ez még nem a mensi,hanem a tabletta hatása.Utána lehet,hogy késni fog a menstruációd,de ez nem törvényszerű.Ne ijedj meg,ha késik,de ha 5 napnál többet késne,akkor orvos!Egyébként sem árt az aktus után két héttel tesztet csinálnod!
Ja és feltankolni magad óvszerrel vagy fogamzásgátlóval,hogy ilyen többet ne legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!