Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A 72órás tablettát 49órára rá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 72órás tablettát 49órára rá vettem be. így 100%, hogy nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés

2013. márc. 25. 18:58
 1/8 anonim ***** válasza:
27%

Mézes krémes, hozzávalók:

Tésztához:

20 dkg cukor

2 kk akácméz

2 egész tojás

5 dkg vaj

1 kk szódabikarbóna

2 ek cukrozatlan kakaópor

45 dkg liszt

Krémhez:

4 dl tej

5 ek liszt

1 kocka margarin

20 dkg porcukor

Sütéshez:

vaj a tepsi kikenéséhez

Díszítéshez:

porcukor

Gőz felett összefőzzük az alábbiakat a tésztához: 20 dkg cukor, 2 kk méz, 2 egész tojás, 5 dkg vaj (lehetőleg ne margarint), szódabikarbóna, kakaópor. Kb. 10 percen keresztül kavargatás mellett főzzük.

Levesszük a gőzről, majd kb. 45-50 dkg lisztet adunk a masszához.

Gyorsan(!) gyúrjuk össze, mert a méztől nagyon hamar kemény lesz a tészta, és akkor nehéz lesz vele dolgozni.

A tésztát 4 részre osztjuk, kivajazott tepsi hátulján 4 vékony lapot sütünk. (Célszerű előre kinyújtani az összes lapot, mert addig lehet csak szép, vékony lapokat nyújtani, amíg rugalmas a tészta. Ha sokat várunk vele, kemény lesz.) Ugyanakkora lapokat kell nyújtani, én rá szoktam mérni a tepsi hátuljára őket.

A kész lapokat félretesszük. Vigyázzunk, mert törékenyek.

A krémhez a tejet az 5 ek liszttel felfőzzük. Ha kihűlt, hozzáadjuk a mrgarinnal habosra kikevert porcukrot. Az így kapott krémet robotgéppel kihabosítjuk.

A krémet 3 részre osztjuk, értelemszerűen megkenjük vele a 3 lapot. A sütemény tetejére a legszebbre sikerült lapot választjuk. A tetejére porcukrot szórunk. Letakarva langyos helyre legalább 24 órára félretesszük, hogy megpuhuljon.

sütési hőfok: 180°C

sütési mód: hőlégkeveréses

költség: 1400 Ft

költség egy főre: 117 Ft

elkészítettem: 3 alkalommal

2013. márc. 25. 19:16
 2/8 anonim ***** válasza:
37%
Hamarosan már 3 főre készítitek a krémest :D Ha-ha
2013. márc. 25. 19:26
 3/8 anonim ***** válasza:
29%
A 49 kevesebb, mint 72 (bár nem vagyok benne teljesen biztos, rég volt már az általános iskola).
2013. márc. 25. 19:35
 4/8 anonim ***** válasza:

NEM 100%.

A 72 órásnak minden órával csökken a hatékonysága.

Csak az első 24 órában 95 %-os.

Minél később veszi be valaki, annál nagyobb az esélye, hogy nem hat...

Persze ez nem azt jelenti, hogy terhes is maradsz, de nem lehetsz benne biztos.

2013. márc. 25. 19:50
 5/8 A kérdező kommentje:

az utolsó válaszolónak köszönöm szépen. :)

pont erre voltam kíváncsi, nem kalácsreceptre.;)

2013. márc. 25. 20:15
 6/8 anonim ***** válasza:

Amúgy a vicceskedés a receptnek szólt természetesen, nem neked, kérdező. :) Szar a humorom tudom.

A kérdésre válaszolva sajnos többet nem nagyon tudunk mondani, mint az orvos, meg a betegtájékoztató. A teszt elvégzésének időpontjáról az orvos biztosan tájékoztatott, akkor majd többet fogsz tudni. Megnyugtatásképp: még tabletta nélkül is viszonylag kevés az esélye a teherbe esésnek egy alkalomból, de a tabletta is elég hatékony, így nem valószínű, hogy teherbe esel.

2013. márc. 25. 20:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Még ha az aktus utáni percben veszed be, akkor sem 100%. Így pláne nem.
2013. márc. 25. 20:33
 8/8 anonim válasza:
Nem 100%. Inkább menj el egy nőgyógyászhoz és védekezz!!!!
2013. márc. 31. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!