Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Cypromix mennyire nyújt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cypromix mennyire nyújt védelmet, főleg a 7napos szünetben?

Figyelt kérdés
Az orvos felírta foggátlónak, a kevés pattanásom nem tűnt el tőle. Már 3levéllel beszedtem,most is a 7napos szünetben vagyok. Csütörtökön kezdem a 4.levelet. Eddig a menzeszem úgy alakult mellette, hogy első levél után kevés barna.2levél után sok piros, most a 3.után szintén barna és hol kevés hol több picit. Ez normális?nekem nem mondta az orvosom, hogy nem véd a 7naposban, de a neten Orvosválaszol-on írta az orvos hogy nem véd a 7napos szünetben.Most ez igaz, vagy terhes vagyok?
2009. szept. 29. 16:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Én a 3. levéllel szedem, és a 7. napos szünetben nem védekeztünk. Tehát valszeg én is terhes lennék, ha nem védene. Sőt, én a 2. tabletta beszedése után már védekezés nélkül voltam együtt a barátommal.

18L

2009. szept. 29. 17:05
 2/3 anonim ***** válasza:
értsétek már meg h minden fogamzasgatlo véd a 7 napos szünetben!
2009. szept. 29. 17:13
 3/3 A kérdező kommentje:
ezt értem! De az orvosok is jó lenne ha nem mondanának 3félét! Nem tudom honnan veszi hogy nem véd,de akkor nem írnák fel.És ha magas hormontartalmú akk főleg véd.
2009. szept. 29. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!