Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van velem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Elég furcsa helyzetben vagyok, amivel nem tudok mit kezdeni! 9-én kell mennem dokihoz, de addig nem tudok várni! Legutóbb március 11-én volt vérzésem, rendesen ahogy szokott 5 napig! Mistral nevű fogamzásgátlót szedek! Március vége-áprlis eleje körül bárányhimlős voltam + nagyon csúnya megfázás is társult hozzá! Kaptam erős antibiotikumot meg mindent, de közben szedtem a gyógyszert. Volt még jó pár bogyó belőle! Április 4-én hagytam abba a gyógyszert,7-én meg kellett volna jönnie ( évek óta mindig pontosan megjött) de SEMMI! Csináltam tesztet 13-án, de negatív lett! 15-én elmentem dokihoz, azt mondta UH-n semmit nem lát, de ha nem jön meg, akkor 3 hét múlva találkozunk! Most kell visszamennem 9-én, de 5-ÉN MEGJÖTT! Görcsöltem első nap elég rendesen, ma pedig egy alvadtvér darab is volt a tamponon! Nem tudom mire gondoljak, mert a párommal már nagyon beleéltük magunkat! Elég egyértelmű volt minden, csak a 3 negatív teszt nem! Tegnap csináltam egyet délután, mert már nem bírtam ki! De az is negatív lett! A melleim szét akarnak durranni már egy jó hónapja! Halvány kék erek jelentek meg, a mellbimbóm olyan érzékeny mint soha. Bár pár napja nem érzem úgy mint előtte! Nagyon tanácstalan vagyok! Mert ha nem voltam babás, akkor most az lehetek majd, mivel április 7-e óta nem vagyok védve semmivel! Mi csak örülnénk neki! De attól félek, hogy volt baba és most nincs! Sokat olvastam a korai vetélésről, és nagyon megvagyok ijedve! Vajon az orvos észreveszi UH-n ha az voltam? :( 3 negatív teszt mellett + vérzés lehet még baba? Kérlek segítsetek! :(2013. máj. 7. 13:16
1/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Elég furcsa helyzetben vagyok, amivel nem tudok mit kezdeni! 9-én kell mennem dokihoz, de addig nem tudok várni! Legutóbb március 11-én volt vérzésem, rendesen ahogy szokott 5 napig! Mistral nevű fogamzásgátlót szedek! Március vége-áprlis eleje körül bárányhimlős voltam + nagyon csúnya megfázás is társult hozzá! Kaptam erős antibiotikumot meg mindent, de közben szedtem a gyógyszert. Volt még jó pár bogyó belőle! Április 4-én hagytam abba a gyógyszert,7-én meg kellett volna jönnie ( évek óta mindig pontosan megjött) de SEMMI! Csináltam tesztet 13-án, de negatív lett! 15-én elmentem dokihoz, azt mondta UH-n semmit nem lát, de ha nem jön meg, akkor 3 hét múlva találkozunk! Most kell visszamennem 9-én, de 5-ÉN MEGJÖTT! Görcsöltem első nap elég rendesen, ma pedig egy alvadtvér darab is volt a tamponon! Nem tudom mire gondoljak, mert a párommal már nagyon beleéltük magunkat! Elég egyértelmű volt minden, csak a 3 negatív teszt nem! Tegnap csináltam egyet délután, mert már nem bírtam ki! De az is negatív lett! A melleim szét akarnak durranni már egy jó hónapja! Halvány kék erek jelentek meg, a mellbimbóm olyan érzékeny mint soha. Bár pár napja nem érzem úgy mint előtte! Nagyon tanácstalan vagyok! Mert ha nem voltam babás, akkor most az lehetek majd, mivel április 7-e óta nem vagyok védve semmivel! Mi csak örülnénk neki! De attól félek, hogy volt baba és most nincs! Sokat olvastam a korai vetélésről, és nagyon megvagyok ijedve! Vajon az orvos észreveszi UH-n ha az voltam? :( 3 negatív teszt mellett + vérzés lehet még baba? Kérlek segítsetek! :(
2013. máj. 7. 13:17
2/4 anonim válasza:
Hát ezt fejtsd ki egy kicsit! Néhol egy-két melléknév, főnév és tárgy sokat tud segíteni a probléma leírásában.
3/4 anonim válasza:
Lehet, hogy összejött valami csak nem maradt meg.
4/4 anonim válasza:
Utólag nem látja, volt e, de 3 negatív teszt után igen valószínűtlen.
A tüneteket inkább csak a hormonjaid okozzák. De nemsokára okosabb leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!