Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El voltam Nő dokinál és nem vagyok terhes. A papíromon az áll hogy petefészek cysták . Ez mi? Mert én nem tudom hogy most mi van velem?
És még ez van a papíromon.Az uterus hossza 75mm.Nyh.3mm.
Jo.ov.norm.szerkezetü és nagyságu ov.
B.o.ov-ban 47mm-es kétrekeszes folyadék tartalmu képlet látható.
Ezek mit jelentenek mert még csak most voltam elsőnek ilyenen és nem tudom!
Cysta az ilyen kis fehér féreg..
Kaptál gyógyszert? Ha kaptál szedd, ha nem akkor majd megműtik ha visszamész kontrollra 1 hónap múlva..
Mégis mi volt konkrétan az orvosnál? Miért nem kérdeztél semmit?!
Menj el egy másikhoz szerintem...Az uterus a méh-et jelenti ha jól tudom.
valami 8.kerületi doki?
Fogamzásgátlót cska akkor szabad elkezdeni, miután eltávolodott vagy eltávolították a cisztát
Szia!
Azt jelenti h a bal oldali petefészkedbe van egy 47mm es cysta.
Felszívódik és a doki vissza hív majd kontrollra h ellenőrizze ha mégsem szívódik fel lehet megműt...
nekem nov.elején talált a doki 5x6 cm es cystát..márciusba összesetem az utcán és begörcsölt a jobb oldalam( ott volt a cyszta) bevitt anyum a kórházba megvizsgáltak 15x16 cm-re nőtt a cystám. Eltávolították a jobb oldali petevezetékemet.. (16 évese voltam ekkor)
Abba bíztak a doki h felszívodik de nem.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!