Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » El voltam Nő dokinál és nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El voltam Nő dokinál és nem vagyok terhes. A papíromon az áll hogy petefészek cysták . Ez mi? Mert én nem tudom hogy most mi van velem?

Figyelt kérdés

És még ez van a papíromon.Az uterus hossza 75mm.Nyh.3mm.

Jo.ov.norm.szerkezetü és nagyságu ov.

B.o.ov-ban 47mm-es kétrekeszes folyadék tartalmu képlet látható.

Ezek mit jelentenek mert még csak most voltam elsőnek ilyenen és nem tudom!

2013. jan. 9. 11:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%

Cysta az ilyen kis fehér féreg..

Kaptál gyógyszert? Ha kaptál szedd, ha nem akkor majd megműtik ha visszamész kontrollra 1 hónap múlva..

2013. jan. 9. 11:56
 2/12 A kérdező kommentje:
Egy másik fogamzásgátlót írt fel a nőgyógyász.A fogamzásgátlótól eltűnik majd? Nagyon félek mert ilyenről még nem hallottam.Hogy most ez van nekem akkor semmi képen is eshetnék teherbe?
2013. jan. 9. 11:58
 3/12 anonim ***** válasza:
Miért nem kérdezted meg ott?
2013. jan. 9. 12:00
 4/12 anonim ***** válasza:
PCO-s vagy. Eszedbe ne jusson bevenni a fogamzásgátlót, azt tudom, hogy van amelyik barbár doki felírja-de tilos PCO-snak....Menj el az Endokrinológiára.
2013. jan. 9. 12:01
 5/12 anonim ***** válasza:
2013. jan. 9. 12:02
 6/12 anonim ***** válasza:

Dalmuska! :

[link]

2013. jan. 9. 12:04
 7/12 anonim ***** válasza:

Mégis mi volt konkrétan az orvosnál? Miért nem kérdeztél semmit?!

Menj el egy másikhoz szerintem...Az uterus a méh-et jelenti ha jól tudom.

2013. jan. 9. 12:08
 8/12 anonim ***** válasza:

valami 8.kerületi doki?

Fogamzásgátlót cska akkor szabad elkezdeni, miután eltávolodott vagy eltávolították a cisztát

2013. jan. 9. 12:10
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem kell azt mindig műteni, az esetek nagy részében felszívódik magától. Ki kell kérni másik nőgyógyász véleményét is a tablettát illetően, illetve a további teendőkkel kapcsolatban és ennyi.
2013. jan. 9. 12:53
 10/12 anonim válasza:

Szia!

Azt jelenti h a bal oldali petefészkedbe van egy 47mm es cysta.

Felszívódik és a doki vissza hív majd kontrollra h ellenőrizze ha mégsem szívódik fel lehet megműt...

nekem nov.elején talált a doki 5x6 cm es cystát..márciusba összesetem az utcán és begörcsölt a jobb oldalam( ott volt a cyszta) bevitt anyum a kórházba megvizsgáltak 15x16 cm-re nőtt a cystám. Eltávolították a jobb oldali petevezetékemet.. (16 évese voltam ekkor)

Abba bíztak a doki h felszívodik de nem.....

2013. jan. 9. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!