Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Vajon miért van az hogy,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért van az hogy, nagyon ritkán jutok el a csúcsra? Velem lehet a probléma? Talán nem is tudom még hogy, milyen igazából.

Figyelt kérdés
2013. febr. 21. 10:48
 1/9 anonim ***** válasza:

Lehet Veled is, és a pároddal is...

Ismeretség nélkül nehéz megválaszolni, ezer oka lehet...

2013. febr. 21. 10:53
 2/9 anonim válasza:

Az van, hogy meg kell ismerned a saját tested, tudnod kell neked mi a jó, hol és hogyan. Ami nálunk pasiknál széri tartozék, azt nálatok nőknél néha fejleszteni kell, ez a bizonyos orgazmus kézség.

Ha tudod neked mi a jó, akkor már tudod jelezni valahogy az aktuális partnereddel, aki a te jelzéseid alapján fog bizonyos dolgokat művelni veled. Ha elég rutinos ahhoz, hogy ezeket észrevegye. Ezek lehetnek szándékos nem verbális és verbális jelzések. Viszont lehetnek fiziológiai jelzések is, a partnered ezek alapján tájékozódik. Azaz kéne neki.

Így aztán könnyen lehet, hogy mindkettőtöknek fejlődni kell. Fontos lenne, hogy valahogy ezt megbeszéljétek egymással. Na nem úgy, hogy fejlődnie kell.

Mert bárki bármit mond, egy jó kapcsolatban nagyon fontos a szex. Ha pedig ez nem jó, akkor bármennyire lehettek egymás lelki társai is akár nem fog működni

2013. febr. 21. 11:07
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.De az a gondom hogy,én úgy érzem hogy,tapasztaltabb vagyok nála és mondja is.de én meg az ö részéről többet szeretnék ami neki nem megy és azért nekem fura h mindig én irányítsam. meg ilyenek.
2013. febr. 21. 11:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Keres olyat aki jól kefél.
2013. febr. 21. 11:36
 5/9 anonim válasza:

Na akkor megvan a baj és nem veled van.

Egyszerűen azt szeretnéd, hogy a férfi domináljon az ágyban. Mert ettől indulsz be, ettől érzed magad nőnek.

Sajnos ez nem jó hír neked, mert ha veled van a baj, azon te tudsz változtatni, de ha nem veled, akkor ez nem rajtad múlik.

Vagy megtudjátok beszélni, vagy sajnos a párok sorsára juttok akik a gyenge szex miatt mennek szét.

2013. febr. 21. 11:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem sok infót adtál nekünk...Mikor szoktál elélvezni maszti és/vagy szex során? Szoktál-e masztizni, mióta, mennyit, hogyan? Szexnél hüvelyi orgazmus és/vagy csiklói van? Miként csináljátok, milyen a párod az ágyban, te milyen vagy az ágyban? Mennyire mutatjátok ki szerelmeteket az ágyban, mennyire engeditek el magatokat? Mennyi ideig tart? Tudod, mi a jó neked, a párod azt adja-e? Akár nem is kell ide leírnod, de biztos te is érzed, hol lehetnek hiányosságok...
2013. febr. 21. 12:11
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát szeretjük egymást mert ö is kimutatja,de én szerintem szexben én jobban,nem szoktam maztizni mert minden nap szeretkezünk.bár nem mindig kívánom mert mindig ugyan az a póz stb. általában akkor tudok ha felül vagyok de ez nagyon ritka és amit érzek az szerintem a csikó ingerlése miatt van. kb olyan 20 percesek mert mindig azt mondom h inkább jöjjön mögém mert így tudom h hamar vége.9 hónapja vagyunk együtt.
2013. febr. 21. 15:06
 8/9 anonim ***** válasza:

"inkább jöjjön mögém mert így tudom h hamar vége"

Ez a kijelentés az egyik, ami a párkapcsolatok végét jelzi.

2013. febr. 21. 15:42
 9/9 A kérdező kommentje:
De én azt nem akarom mert nagyon szeretem,csak tudjátok néha egészen el keserít hogy,nem olyan a szex,mint másoknál. pl mint tesómnál ö mindig azt mondja milyen jó.de neki erröl nem szívesen mesélek mert nem akarom h páromon,nevesen.
2013. febr. 21. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!