Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
A kérdésem az, hogy van-e bármekkora esélye annak, hogy terhes legyek. Nekem ez volt az első alkalom, nem szedek fogamzásgátlót. A partnerem belém hatolt, de csak kb. 30 mp-ig, és nem ment fel teljesen, valamint nem bennem ment el. Ilyen körülmények között van bármekkora esélye a teherbe esésnek? Még előváladék sem volt (gondolom azt azért éreztem volna). A válaszokat előre is köszönöm!2013. máj. 4. 12:10
1/12 anonim válasza:
A f@szom ki van már ezekkel a terhes kérdésekkel. Gondterhes leszek tőle.
2/12 A kérdező kommentje:
Elnézést, biztos sok ehhez hasonló, butának tűnő kérdés érkezik ide, de én csak szeretnék biztos lenni ebben.
2013. máj. 4. 12:14
5/12 anonim válasza:
Hűha a srác 30 mp -ig bírta?Világcsúcs közeli menet volt az!
Ha nem benned sült el akkor nem lehetsz terhes,viszont az előváladéktól még lehetsz,azt nemigen érzed meg.
Ne játszatok orosz rulettet,máskor húzzatok fel egy gumit.
6/12 anonim válasza:
Ha nem használtatok óvszert, lehetsz. Sőt, még olyan eset is van hogy óvszerrel is: kiszakad, lyukas picit..
Az előváladékot meg nem biztos hogy érzed. Ne legyél máskor ilyen felelőtlen!
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, még egyszer ilyet soha nem csinálok, ez biztos. Igazából még kb. másfél hét mire megjön, és addig retteghetek, h mi lesz...
2013. máj. 4. 12:20
8/12 anonim válasza:
Na hát akkor pont az ovulációkor történt ez, gratulálok.
Van rá esély, igen!
9/12 anonim válasza:
Pontosan ugyanebben a helyzetben vagyok, viszont az esetemben nem szakadt át a szűzhártya sem. Nem ment el, szóval most reménykedem, hogy előváladék sem volt. Pedig nagyon jól eszembe véstem ezt a dolgot, soha nem csináltam volna semmit felelőtlenül, pontosan tudom hogyan kell biztonságosan szexelni... Kemény a lecke: rettegés...
10/12 A kérdező kommentje:
Azóta megcsináltam 5 tesztet (3 különfélét), és mindegyik negativ lett, viszont lassan két hete nem jön a menzeszem. Elmentem nőgyógyászhoz, aki kinevetett, h 5 negativ teszt után mit akarok még...mindenesetre megvizsgált, mert valószinűleg elkaptam vmi fertőzést, holnap megyek az eredményért. Tudom, h ez hülyeség, de még mindig sokat stresszelek, h mi van, ha a tesztek álnegativak lettek...erre mekkora az esély?
2013. máj. 29. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!