Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ugye nem lehetek terhes?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nem lehetek terhes? Mielőtt lehurrognátok nem vagyok 14 és tudom a fogamzásgátlás módszereit, gondolom elég sok mindent tudok a szexről.

Figyelt kérdés

Tudom , millió ilyen kérdés volt már, és reálisnak tűnik nekem is az , hogy nem vagyok , de mégis az jár a fejemben hogy lehet mégis.

Szóval a párommal éppen szeretkezni akartunk ,egy picit betette a péniszét a vaginámba , rögtön szóltam neki , nincs rajtad óvszer , de tényleg nagyon picit tette be, lehet hogy csak épp hozzám ért.Akkor ugye nincs előváladék?

Vagyis tudom hogy nem lehetek terhes így de jól esne még egy pár NEM.

Azért gondolom , mert nagyon megjött az étvágyam , eddig szinte semmit nem ettem , és nagyon megkívánok dolgokat ha látom hogy más eszik.

Köszi a válaszokat !

2009. szept. 28. 15:44
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
ne aggódj! viszont a fiúdtól nem szép h megharagudott h mért nem engede gumi nélkül?:O apa akar lenni?:S az én barátomnak eszébe se jutna ilyesmi. sőőőt még fogamzásgátló mellet is elég sokszor használunk óvszert.
2009. szept. 28. 16:45
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
ebből az a tanulság hogy legközelebb ne hagyd és ne utólag tegyél fel ilyen kérdéseket hanem húzass vele óvszert ő meg tanuljon meg parancsolni a farkának. most x ideig parázhatsz hogy vajon terhes vagy-e, kicsi az esély de megvan.
2009. szept. 28. 17:13
 23/31 A kérdező kommentje:
ő azt mondja , hogy a pénisz nem volt bennem , és még hozzám sem ért. kicsit megnyugodtam .De úgyis csinálok egy tesztet
2009. szept. 28. 17:17
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Pár jótanács:

1. nyugodj meg, ha bepánikolsz, azzal nem oldasz meg semmit.

2. Barátod egy tapír, ha nem bírja azt a nyamvadt gumit felhúzni. Szembesítsd a tényekkel: vagy gumit húz, vagy odakint tágasabb.

3. Igen, olyankor is lehet az ember terhes, ha akárcsak egy kis spermium/előváladék ért csak oda, de ennek nagyon minimális, jóval 1% alatti az esélye. Előbb nyered meg kétszer egymás után a lottót, mint hogy ennyitől teherbe ess! De azért legközelebb gumi nélkül ne lóbálja ott a kolbászát a pasid!

4. Ha netán teherbe estél, akkor sem kell egyből felvagdosnod az ereidet! Sajnálom, ha a szüleid nem a legértelmesebbek, de nagykorú vagy, nem egy 5 éves, akit akárhogy irányíthatnak! Legrosszabb esetben elköltözöl valaki megértőbb rokonhoz, hidd el, nem te lennél az egyedüli, aki így járt. Vagy ha nagyon kettétörné az életedet, akkor is még elvetetheted. Az öngyilkosságnál ez is jobb megoldás.

5. Egy terhességi tesztet mindenképp csináltass! Már csak hogy megnyugodj, amiatt is!

2009. szept. 28. 20:50
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Az étvágyad sokmindentől változhat, lehet akár pszichésen is.
2009. szept. 28. 20:50
 26/31 A kérdező kommentje:
köszönöm 20:50es válaszoló, tesztet azt csináltatok mindenféle képen .És sajnos ha az vagyok abortusz mellett kell döntenem , de ezt nagyon nem akarom , hát igen egy tapló a pasim , ezért vége is lett a dolognak
2009. szept. 29. 16:40
 27/31 anonim ***** válasza:

Ti aztán gyorsan lerendeztétek, máris mehetett a francba?!

Azért majd írd már meg h mit mutatott a teszt, mert az egy 10 perces művelet, de szerintem nincs ott semmi. íha igen, akkor k*rva jó pirulákat szedsz, asszem másra is ráférne...

2009. szept. 30. 11:18
 28/31 anonim ***** válasza:

jaj, de szeretem, ahogyan manapság az előváladékkal oltogatják a fiatalokat!

előváladékban lehet sperma, de akkor, és csak akkor, ha előtte másfél, maximum két órával korábban már ejakulált a szerencsés, és pisilés közbeiktatása nélkül kezdi meg a második aktust. még ilyen esetekben is roppant kicsi a terhesség esélye, alapesetben pedig nincs olyan, hogy előváladékkal okozott terhesség. az más kérdés, hogy a szerencsés partner milyen önkontrollal rendelkezik...

2009. okt. 1. 18:20
 29/31 anonim ***** válasza:
Még ha terhes lennél, akkor sem lenne ettől étvágyad, ha 1 hete történt az eset. Csak két hét után van beágyazódás, a teszt is csak ezután pár nappal mutatja ki, tünetek meg általában az esettől számított 3. héten kezdődnek. De kétlem, hogy terhes lennél. Szóval nyugi. :)
2009. okt. 1. 21:26
 30/31 anonim ***** válasza:
Jajj ne mááár! Én 6 évig megszakíásos módszerrel védekeztem és sosem voltam terhes! Hozzád meg épp hogy hozzád ért a pénisze. NEM VAGY TERHES CSAK BEKÉPZELED!!
2009. okt. 2. 20:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!