Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nem lehetek terhes? Mielőtt lehurrognátok nem vagyok 14 és tudom a fogamzásgátlás módszereit, gondolom elég sok mindent tudok a szexről.
Tudom , millió ilyen kérdés volt már, és reálisnak tűnik nekem is az , hogy nem vagyok , de mégis az jár a fejemben hogy lehet mégis.
Szóval a párommal éppen szeretkezni akartunk ,egy picit betette a péniszét a vaginámba , rögtön szóltam neki , nincs rajtad óvszer , de tényleg nagyon picit tette be, lehet hogy csak épp hozzám ért.Akkor ugye nincs előváladék?
Vagyis tudom hogy nem lehetek terhes így de jól esne még egy pár NEM.
Azért gondolom , mert nagyon megjött az étvágyam , eddig szinte semmit nem ettem , és nagyon megkívánok dolgokat ha látom hogy más eszik.
Köszi a válaszokat !
egy teszt kb 800 ft
de ha mostanában történt az aktus akkor még úgysem mutat ki semmit.
szedsz gyógyszert ami segíti a teherbeesést......?azjó, pont most..:D
várd meg a menzeszed ha nemjönmeg akkor tesztelj
hormonális zavarok , és egy hónapja szedem a gyógyszert , azt mondta a doki hogy ez hozzá segít teherbe esni.D most bögök , nem tudom mi lesz ha terhes leszek , vagyok .Max kinyírom magam .akkor nem is folytattuk tovább megharagudott , miért nem engedem óvszer nélkül.
Úgy volt , hogy akkor mondtam , hogy mit csinál mikor be akarta tenni a péniszét , de nem hiszem hogy betette volna, csak hozzá ért
Hú nekem ez kicsit magas...
Gyógyszert szedsz, hogy hamarabb teherbe ess, de ha teherbe esel nem tarthatod meg???
Ha rendszertelen a mensid (mint irtad, hogy arra szeded) akkor mitől eshetnél könnyebben teherbe...???
Amúgy meg nagyon minimális az esélye, de a barátoddal beszélgess el, mert mint kicsit bunkócska lenne...
L/22
azért szedem a gyógyszert mert rendszertelen a mensim , egyik mellékhatása az hogy könnyebben esek teherbe sajnos.18 évesen nem szeretnék még gyereket , én is az vagyok még.
Most beszéltem vele , azt mondta , hogy nem lehetek az , nem volt semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!