Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Barátnőm most kezd majd...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm most kezd majd fogamzásgátlót szedni. Már megijesztett mindenfélével, hogy milyen nehéz lesz az első 3 hónap. Igaz ez?

Figyelt kérdés
19 éves, most szedi majd először. Valóban egy több hónapos hisztis, hányingeres időszak jön? Valaki eltudná mesélni nekem a tapasztalatait? Köszönöm.
2013. máj. 3. 15:57
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Honnan tudná, milyenek lesz az első hónapjai?? :L Ne hogy elhidd neki hogy most aztán joga van hisztizni. :D

Félre értés ne essék, lehetnek mellékhatásai a gyógyszernek, de had tartsalak olyan értelmesnek hogy megértsd: Mindenkinél máshogy hat, felesleges le írni, hogy nekünk hogy hatott, nem tudhatod neki milyen lesz. Természetesen azért nem annyira valószínű, hogy minden baja lesz.... Olvassátok szépen el a betegtájékoztatót, le van írva, hogy 100 embernél hánynál fordult elő ilyen-olyan mellékhatás. Ennyit tudhattok!

2013. máj. 3. 15:59
 2/7 anonim ***** válasza:

Ez teljesen egyénfüggő, hogy kinél milyen mellékhatások jelentkeznek, vagy egyáltalán jelentkeznek-e.

Általában fejfájás, libidócsökkenés az, ami a szexre is kihatással van, de egyáltalán nem biztos, hogy neki is lesz ilyesmi, sőt!

Egyébként menzesz előtt szokott hisztis, ingerültebb, kevésbé kívánós lenni? Mert azt pl. teljesen meg is szüntetheti a fogamzásgátló, simán lehet, hogy előnyöket tapasztaltok majd hátrányok helyett! :D

2013. máj. 3. 16:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem keveri össze a terhesség első három hónapjával? :D

Viccet félretéve, tényleg olvassátok el jó alaposan a betegtájékoztatót, onnan minden kiderül, de ennyire rossz azért nem lesz, nyugi.

2013. máj. 3. 16:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezek a mai alacsony hormontartalmú fogamzásgátlók messze nem generálnak akkora mellékhatásokat. Persze nyilván ritkán van akinél jelentkezik ilyesmi, de nem ez az általános. Ráadásul miért pont az ingerlékenységet hozza fel? Szerintem fogalma sincs róla mit beszél.
2013. máj. 3. 16:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül tapasztal majd mellékhatásokat, nekem pl. semmi nem volt, neki lehet, hogy majd lesz, de mjad kiderül, kár előre agyalni rajta.
2013. máj. 3. 16:06
 6/7 anonim válasza:
Ez hülyeség, a mai gyenge hormontartalmú fogamzásgátlóktól max. a bőre lesz szebb, de nincs ilyen, hogy hisztis időszak. A csajszi szerintem legálisan akar hisztizni. Vigyázz az ilyen nővel.
2013. máj. 3. 16:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Ezt nem tudhatja előre. Én hisztis pl abszolut nem voltam csak éppen alig kívántam a szexet,száraz voltam mint a sivatag és 2 hetente canesten combit kellett használnom.

Aztán váltottam és minden jó lett.

2013. máj. 3. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!