Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm most kezd majd fogamzásgátlót szedni. Már megijesztett mindenfélével, hogy milyen nehéz lesz az első 3 hónap. Igaz ez?
Honnan tudná, milyenek lesz az első hónapjai?? :L Ne hogy elhidd neki hogy most aztán joga van hisztizni. :D
Félre értés ne essék, lehetnek mellékhatásai a gyógyszernek, de had tartsalak olyan értelmesnek hogy megértsd: Mindenkinél máshogy hat, felesleges le írni, hogy nekünk hogy hatott, nem tudhatod neki milyen lesz. Természetesen azért nem annyira valószínű, hogy minden baja lesz.... Olvassátok szépen el a betegtájékoztatót, le van írva, hogy 100 embernél hánynál fordult elő ilyen-olyan mellékhatás. Ennyit tudhattok!
Ez teljesen egyénfüggő, hogy kinél milyen mellékhatások jelentkeznek, vagy egyáltalán jelentkeznek-e.
Általában fejfájás, libidócsökkenés az, ami a szexre is kihatással van, de egyáltalán nem biztos, hogy neki is lesz ilyesmi, sőt!
Egyébként menzesz előtt szokott hisztis, ingerültebb, kevésbé kívánós lenni? Mert azt pl. teljesen meg is szüntetheti a fogamzásgátló, simán lehet, hogy előnyöket tapasztaltok majd hátrányok helyett! :D
Nem keveri össze a terhesség első három hónapjával? :D
Viccet félretéve, tényleg olvassátok el jó alaposan a betegtájékoztatót, onnan minden kiderül, de ennyire rossz azért nem lesz, nyugi.
Ezt nem tudhatja előre. Én hisztis pl abszolut nem voltam csak éppen alig kívántam a szexet,száraz voltam mint a sivatag és 2 hetente canesten combit kellett használnom.
Aztán váltottam és minden jó lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!