Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogy szedjem akkor? Mivel a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szedjem akkor? Mivel a nőgyógyászom csak hümmögött. Járt már vki így?

Figyelt kérdés

Tegnap kellett vna megkezdenem a köv. levelet, este, de csak ma vettem be. vegyem most már mindig így, hétfőn délután be, vagy ma este vegyek be egy másikat is, hogy továbbra is vasárnap kelljen bevennem?

ergo: az 1. esetben a 7napos szünetből 7,5naposat csinálok, a 2. esetben pedig egy nap 2t kéne bevennem.

2009. szept. 28. 14:31
 1/3 anonim ***** válasza:
84%

szia!

1xű. mostantól mindig ebben az időpontban vedd be.

2009. szept. 28. 14:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem kellett volna pótolni, egyszerűen az aznapit ki kellett volna hagyni. Nekem így mondta annak idején az orvos. Még úgy is az elején vagy ahol még érdemes másként is védekezni, úgyhogy baj igazából nem lehetne belőle. A duplázást meg semmi esetre sem ajánlom.
2009. szept. 28. 14:50
 3/3 anonim ***** válasza:

sztem este nevegyél be mégegyet, hanem ezentúl szedd akkor hétfő délutánonként.

ha nagyon este akarod szedni, akkor fokozatosan kitolhatod, mondjuk hetente mindig egy órával később veszed be. így előbbutóbb kitolodóik estére. énis csináltam ilyet, este 9ből hajnali 1 óra lett :D

2009. szept. 28. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!