Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőgyógyászom azt mondta,7 nap után véd a foggátló. A betegtájékoztatón is ez van. Nyugodt lehetek?
2 napja szedem a Diane 35-öt. Tudom, hogy hülyeség az interneten kutakodni, mert bárki leírhat bármit, sőt azt is olvastam róla, hogy halálos méreg, de a papíron az van, hogy kis mértékben tartalmaz hormont.
A doki azt mondta 7 nap után együtt lehetek a barátommal más védekezés nélkül. Ugye nem mondana ilyet egy orvos,ha nem lenne így?
a baj csak az, hogy a Diane35 nem foggátló (már ha fogamzásgátlót értesz ezalatt), hanem akne és fokozott szőrösödés elleni gyógyszer.
olvass bele ebbe:
Nem véletlenül ezt írták fel! Zsíros bőr miatt hullik a hajam, az arcom, hátam fénylik, olyan zsíros. A szőr is erőteljes,a mellemen van olyan, mint másnak a lábán...
Gondolom egy nőgyógyász nem írta volna fel, ha emellett nem lenne fogamzásgátló hatása.
Túlteng az androgén bennem, ezt fogja lecsökkenteni.
így van, pont erre való, amit leírtál. azt értsd meg viszont, hogy nem fogamzásgátló, a doki nem azért írta fel.
de igazat mondott, ha elkezded szedni, az első hét napon mindenképp kell védekezni, azután pedig ennek a szernek is lesz annyi fogamzásgátló hatása, hogy ne kelljen másikat szedned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!