Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan szerezhetnék receptet, ha szabin van a nőgyógyászom?
Azt hittem, hogy van még egy levél a dobozban, én hülye nem dobtam ki a múltkor. 5 nap múlva kell elkezdenem szedni.
Már többször hívtam a dokim asszisztensét, de nem volt elérhető és most néztem a honlapján, hogy külföldön van még 1 hétig :(
Most mit tegyek? Dienille-t szedek amúgy.
Sztk-ban csak vizsgálattal adnak, jól gondolom? Viszont én most éppen menstruálok, így az nem lehetséges...
Valami megoldás?
Köszi!
Ja és én is eleget átkozom magam, hogy hogy lehetettem ilyen hülye, úgyhogy ezen lépjetek túl, kérlek! :)
Házi orvos nem ír fel, viszont sztk-ban bármelyik másik orvos ad, én is jártam már így, nem nagy ügy.
Vizsgálat nélkül is írt fel nekem, mivel a gépében látta, h télleg szedem ezt.
Köszi a válaszokat!
Nem az sztk-ba járok, hanem magándokihoz. A leleteim is nála vannak, így azt sem tudom vinni :(
Ma megyek úgyis a háziorvoshoz, mert lejárt a jogsim, akkor rákérdezek, hátha tud adni receptet vagy megmondja, hogy honnan szerezhetnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!