Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mekkora a lehetősége a teherbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora a lehetősége a teherbeesésnek abban az esetben, ha nem védekezel, de nem is élvez beléd a férfi?

Figyelt kérdés
Sajnos megtörtént védekezés nélkül kb. 2 napja, és azóta valami furát érzek a méhemnél, vagy nem is tudom, hogy fejezzem ki magam.

2013. máj. 3. 09:30
 1/9 anonim ***** válasza:
41%
Kevés, de az esély mindig megvan. Perceken belül jönnek a riogatós kommentek, de ha meg is történt a baj, már mindegy. Egyébként, ha minden megszakított közösüléssel megszületne az a gyermek...nem lenne gondja Magyarországnak a népességnövekedésre. 1.5hét múlva csinálj egy tesztet, akkor már biztos eredményt mutat.
2013. máj. 3. 09:32
 2/9 anonim ***** válasza:
24%
A szexhez nagyon okosnak és érettnek képzelted magad, igaz? Akkor tudnod kéne aranyom, hogy a lehetőség akkor is fennáll, ha nem élvez beléd. Sőt! Mondok jobbat! (csak hogy még okosabban feküdj le ma este...) A lehetőség fennáll gumi mellett és fogamzásgátló mellett is.
2013. máj. 3. 09:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt mondom 20% a jelent valamit neked?

Az 1% lehetőség se azt jelenti, hogy 100szor kell így kufircolnod, hogy sikerüljön így teherbe esned. Lehet az első esetnél teherbe esel, lehet 200adiknál se lesz semmi.

2013. máj. 3. 09:34
 4/9 anonim ***** válasza:

29.76544%

Mégis, mit vársz.

Mi így "védekezünk" a férjemmel 10 éve. Kétszer lettem terhes, de akkor babát szerettünk volna.

De van, aki simán teherbe esik így. Szóval:VÉDEKEZZETEK!

2013. máj. 3. 09:35
 5/9 anonim ***** válasza:
2 nap alatt nem leszel terhes, szóval nem azt érzed a méhednél. És esély van, de baromi kicsi.
2013. máj. 3. 09:35
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kommenteket. A második válaszolónak: Nem, nem hiszem azt, hogy mindent tudok, és igenis tudom, hogy van esélye. És nem, nem vagyok egy kúrva, és talán pont azért nem tudom annyira jól, mert eddig velem még nem fordult olyan, hogy nem védekeztem.
2013. máj. 3. 09:43
 7/9 anonim ***** válasza:
48%
Ez nem annak a függvénye, hogy k*rva vagy-e, vagy sem. Mondtam egy szóval is? Olvasd újra. A válaszomat pedig nem vonom vissza, mert komolyan gondoltam. Minden egyes szavát. Tájékozódni kéne, figyelni felvilágosító órákon, beszélni orvosokkal, stb. Rögtön okosabb lennél.
2013. máj. 3. 09:46
 8/9 anonim ***** válasza:
49%

50%- vagy igen, vagy nem. majd 2 hét múlva a teszt tutira kimutatja!

ugyanitt olcsón babaholmik eladók!

2013. máj. 3. 10:38
 9/9 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt érdemes áttanulmányozni. Alapvetően nem annyira nagyon nagy az esély, 35 PI, ami azt jelenti, hogy száz párból ha csak így védekeznek, egy év alatt 35 esik teherbe. Mi évekig használtuk ezt a módszert a párommal, hatékonyan, mert nem lettem terhes (mielőtt bárki beszólna: az se lett volna baj, ha teherbe esek, csak nem volt túl ideális az időpont). DE ez nem jelent semmit, van aki elsőre megjárja vele.

2013. máj. 3. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!