Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogamzásgátlótól van? (lent)
Fél éve szedek fogamzásgátlót, eddig semmi panaszom nem volt. Szombat óta viszont barna színű folyásom van. Az utolsó tablettát csütörtökön fogom bevenni, így máj. 6-án (hétfőn) kell megjönnie.
Mitől lehet ez barnás vmi? Amikor megtörlöm odalent, olyan, mintha a menzeszem első napján lennék, amikor csomor, alvadt vér jön.. :S
Vki segítsen..:( Köszönöm
jah, és nem volt semmi hasmenés, hányás, és bevenni se felejtettem el.
Lehet méhnyakrákod is...
Na, melyik a szimpatikusabb lehetőség? Az, hogy a fogamzásgátló okozza, vagy amit az előbb írtam?
Rendes szedés mellett is előfordulhat, hogy nem hat megfelelően a fogamzásgátló és a barnázás utalhat a hormonszint változásra (ingadozásra)...
Menj vissza az orvoshoz és addig védekezz máshogy is!
Jézusom, egyből rémisztgetni kell szerencsétlent a méhnyakrákkal? Hát gratulálok! Ha valaki fog.gátlót szed, akkor nyilván feltételezhető, hogy volt orvosnál, aki elvégezte a kellő vizsgálatokat, rákszűrést is beleértve.
Nálam is ez volt a helyzet, én mondjuk kb. egy évig minden probléma nélkül szedtem, aztán a tabletta vagyis a szervezetem "rászokott" arra, hogy ilyen kellemetlenségeket okozzon, hogy még a szedés alatt elindult a vérzés, kb. a 19-20. napon, és el sem múlt egy hétig... Aztán a következő hónap megint rendben volt, aztán megint nem... Hát meguntam, szóltam a dokinak, felírta ugyanezt a gyógyszert, csak a nagyobb hormontartalmút. Most szedtem be az első levéllel, minden rendben van egyelőre, a szünet 3. napján jött meg. Remélem, ez már beválik hosszabb távon is. :)
Szerintem te is szólj a dokidnak!
Egyből?
Nem az első kérdése! Ott megkapta a választ, hogy lehet, már nem megfelelő neki ez a gyógyszer, ezért menjen vissza az orvosához!
Nem tetszett neki ez a tanács, feltette hát még egyszer. Erre mit lehet írni?
Egyszerűen nem akarja elhinni, hogy a gyógyszer a ludas a tüneteiben. Nem akarja elhinni, hogy akármennyi idő után előjöhet egy ilyen mellékhatás. Akkor is, ha előtte semmilyen problémát nem okozott.
ma 09:45
köszi a válaszod. ma bejelentkeztem a dokihoz, hnapra kaptam is időpontot és majd ő elmondja. Remélem, h tényleg csak a gyógyszerrel van baj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!