Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ajánlnátok egy 15 éves csajnak a fogamzásgátlót?
Normális válaszokat kérnék... nem pedig az olyat h.: minek ilyen korán . . . .
Azt inkább a hülyébb egyedeknek, akik azt se tudják mi az a védekezés..
Annyira mint a barátomnak egy kurv@t...
korán kezdted kislány...12 évesen?
Semennyire...én még a szexet sem ajánlanám neked és nem is értem miért nem jó még a gumi. A hormonháztartásod, ciklusod, stb most áll be, ne kedd ez ilyen korán. Főleg azért ne, mert ha később babát akarsz, akkor nem mindegy, hogy 9 éves szeded mondjuk, vagy 3-4. Én most fogom elkezdeni, de még most is félek attól, hogy túlságosan megbolygatom vele a hormonjaimat.
20/L
Még a szex is korai ebben az életkorban. (18 alatt tiszta hülyeségnek, merő divatnak vagy kiváncsiságnak tartom.)
Fogamzásgátlót addig ne szedj, amíg a vérzésed teljesen magától be nem állt szabályos időközökre. A közhiedelemmel ellentétben ugyanis a fogigátló nem "beállítja", hanem LEállítja a ciklusodat: kikapcsolja a petefészkedet, leállítja a peteérést. Akármilyen kis hormonadaggal is, de durván beleavatkozik a szervezetedbe, a hormonháztartásodba. Aki azt hiszi, hogy a fogigátló majd beállítja a ciklusát, jó vastagot téved: azért lesz vérzése 28 naponként, mert a gyógyszer szabályozza így.
szerintem meg értékelni kellene,hogy egyáltalán eszébe jut a védekezés (nem mint a legtöbb kérdezőnek,aki "megszakitva" védekezik,vagy sehogy")
lehet hogy 15 évesen korai,de ha gumi semmiképp,akkor tulsok választás nincs,mert ugye aztmondani h ne szexelj,felesleges
menj el dokihoz,vizsgáljon ki,és majd ő megmondja hogy oké-e a dolog
22/L
Semmiképpen nem ajánlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!