Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ujjazástól, lehet terhes lett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ujjazástól, lehet terhes lett barátnőm?

Figyelt kérdés
Sziasztok, lehet hogy butának néztek majd, de még fiatal vagyok. Szóval az lenne az én problémám, hogy barátnőmet megujjaztam két alkalommal. Kezet mostam előtte vagy 6-szor 7-szer itthon, utánna még nálluk is. Szoktam. Khm maszturbálni, időnként rájut 1 kicsit a kezemre. Azzal a kezemmel csináltam amelyikre ráment 1 nappal azelőtt, de furödtem és mint mondtam kezet mostam sokszor. Ezzel szerintem, kizártam a teherbeesés esélyét, de most késik neki a menstruáció. Szerintetek mi lehet ennek az oka?
2009. szept. 25. 17:05
1 2
 11/15 vezerdinka ***** válasza:
100%

hát igen.

igaz, hogy 14 éves, igaz, hogy valóban korán kezdték...

de ahhoz képest, hogy ennyi idős, legalább kérdez. nem ciki az. némelyik huszonéves tanulhatna... csak a legtöbb olyannak már késő, mert ott a "nemkívánt" baba:)

2009. szept. 25. 19:12
 12/15 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, a dícséretet :)már, ha jól értelmeztem amir írtatok a védekezs meglesz :) de a tapasztalást szerintem most hagyom 1 ideig ebből tanultam a mai délutánom, elég rosszul telt, de nektek hála most már nyugodtan fogok aludni :)
2009. szept. 25. 19:15
 13/15 anonim ***** válasza:
52%

akkor lehet terhes, ha alien vagy, akinek vmilyen szuperspemrája van, ami túlél egy napot is szabad elvegőn

biológia órán aludtál?

2009. szept. 25. 21:57
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez a szomorú, hogy ilyenek a mai fiatalok! A te szavaiddal élve korán érnek! NEM csak manapság korán szexelni a divat!
2009. szept. 25. 23:21
 15/15 A kérdező kommentje:
azt amit csináltunk, nem azért tettük hogy akkor most megcsináltuk felnőttek vagyunk és ezzel dicsekezdjünk, sőt még senkinek sem monduk el haveroknak se senkinek, ez csupán örömszerzés céljából volt, de ha manapság már az is bűn ha örömet akarsz okozni a párodnak, akkor tessék akasszatok fel...lehet 14 vagyok de a gondolkodásom nem egy 14 évesével egyenlő, a szex engem egyáltalán nem érdekel, az ujjazást csak azért csináltam mert láttam hogy szeretné és ha ő ettől boldog akkor én is boldog vagyok :) szóval....ja és nem vagyok alien tudomásom szerint
2009. szept. 26. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!