Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ujjazástól, lehet terhes lett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ujjazástól, lehet terhes lett barátnőm?

Figyelt kérdés
Sziasztok, lehet hogy butának néztek majd, de még fiatal vagyok. Szóval az lenne az én problémám, hogy barátnőmet megujjaztam két alkalommal. Kezet mostam előtte vagy 6-szor 7-szer itthon, utánna még nálluk is. Szoktam. Khm maszturbálni, időnként rájut 1 kicsit a kezemre. Azzal a kezemmel csináltam amelyikre ráment 1 nappal azelőtt, de furödtem és mint mondtam kezet mostam sokszor. Ezzel szerintem, kizártam a teherbeesés esélyét, de most késik neki a menstruáció. Szerintetek mi lehet ennek az oka?
2009. szept. 25. 17:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%

az, h stresszel vmi miatt, hogy front van, tudomis én... a lányoknak 10enéves korukban nagyon változó a menstruáció időpontja. nekem pl. volt h normál 28 nap után jött meg, de olyan is, hogy csak 40 nap után.

amit leírtál, annak az esélye, hogy a barátnőd terhes legyen 0%, mert ahogy mondtad, megmostad a kezed, másrészt ha nem is mostad volna, egy nap alatt simán ledörzsölődik/lefújja a szél/átragad másra stb, egy pár spermium képtelen túlélni egy napot a kezeden :D

2009. szept. 25. 17:09
 2/15 kolosszus22 ***** válasza:
89%
Ettől nem lehet terhes!
2009. szept. 25. 17:09
 3/15 anonim ***** válasza:
93%
te jó ég... inkább még ne ujjazz senkit, maradj a számítógépes játékoknál. az ok amiért késik neki biztosan nem a terhesség, csak hogy a kérdésre is válaszoljak.
2009. szept. 25. 17:11
 4/15 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen a válaszokat, mégha némelyik gunyoros is :) Az egész csak azért vetődött fel, mert hányingere volt 2 napon keresztül, a mellei nöttek 1 picit...stb akkor csak most kezdett nőiesedni :) mert későnérő tipus. Nos, mégegyszer köszönöm szépen a válaszokat, megnyugtattatok! :)
2009. szept. 25. 17:18
 5/15 anonim ***** válasza:
Amúgy hány évesek vagytok?
2009. szept. 25. 17:42
 6/15 A kérdező kommentje:
hát....most mondhatjátok nyugodtan, menjetek inkább matchboxozni és barbie-zni de 14, tudjátok a mostani fiatalság már elég hamar érő....ismerősöm fiatalabb nállam de már nem szűz sőt...és, ne értsétek félre ez nem csak olyan kapcsolat h hú, akkor most szex lesz stb...hanem szeretjük egymást :)
2009. szept. 25. 17:49
 7/15 anonim ***** válasza:
76%
Hallgass az idősebbekre, hidd el, nem azért mondják, hogy gyerekek vagytok még,mert bántani akarnak, hanem mert így is van. Látod, ti is 14 évesen nemi életet éltek, miközben a legalapvetőbb dolgokkal sem vagytok tisztában. És az indok az, hogy más is így tesz, meg hogy a mai fiatalok korán érnek. Nem! A mai fiatalok nem érnek ENNYIRE korán, csak a médiákból, internetről ellenőrizetlenül és felelőtlenül dől a szexualitás és ti persze naivan azt gondoljátok, hogy a tiniszerelemből sem maradhat ki, ettől lesztek felnőttek. Pedig hidd el, pár év múlva te is érteni fogod, miről papolunk most. Érett fejjel, felelősséggel, szerelmesen összebújni a legjobb dolog! De azon izgulni, hogy a középső ujjaddal teherbe ejtetted-e a barátnődet, gyerekes butaság, éretlenség.
2009. szept. 25. 18:00
 8/15 A kérdező kommentje:
Hát, csak igazat tudok neked adni, már én is elgondolkozdtam hogy nem kezdjük-e hamar, és lám beigazolódott :) na mind1 megpróbáljuk hanyagolni még egy ideig az ilyen dolgokat, mert nem épp a legjobb volt egy délutánt keresgetni, hogy akkor most mi is van, mig végül ez a fórum maradt az utolsó esélyem :) nos köszönöm a felvilágositást, és a válaszokat is további szép napot mindenkinek
2009. szept. 25. 18:08
 9/15 anonim ***** válasza:
52%
tudod mért késik neki? mert anyád hülye,és nem beszél veled ilyenekről. Taigetosz.
2009. szept. 25. 18:37
 10/15 anonim ***** válasza:
37%

Szia! Szerintem érett fiú vagy, mások 18-19 évesen nem ennyire érettek, mint te, ahogy a válaszaidból és a kérdésfeltevésedből én érzem. És őszintén, én 20 éves vagyok, mindig védekezünk, de amikor 3-4 napig késik már bennem is megfordul a gondolat, hogy esetleg baba. Én is "paráztam" már olyankor is, amikor teljesen elképzelhetetlen volt, hogy teherbe essek. Szóval ha csináljátok, mindig védekezzetek, és jó "tapasztalást" nektek!:)

20l

2009. szept. 25. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!