Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ujjazástól, lehet terhes lett barátnőm?
az, h stresszel vmi miatt, hogy front van, tudomis én... a lányoknak 10enéves korukban nagyon változó a menstruáció időpontja. nekem pl. volt h normál 28 nap után jött meg, de olyan is, hogy csak 40 nap után.
amit leírtál, annak az esélye, hogy a barátnőd terhes legyen 0%, mert ahogy mondtad, megmostad a kezed, másrészt ha nem is mostad volna, egy nap alatt simán ledörzsölődik/lefújja a szél/átragad másra stb, egy pár spermium képtelen túlélni egy napot a kezeden :D
2009. szept. 25. 17:09
2009. szept. 25. 17:09
te jó ég... inkább még ne ujjazz senkit, maradj a számítógépes játékoknál. az ok amiért késik neki biztosan nem a terhesség, csak hogy a kérdésre is válaszoljak.
2009. szept. 25. 17:11
4/15 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen a válaszokat, mégha némelyik gunyoros is :) Az egész csak azért vetődött fel, mert hányingere volt 2 napon keresztül, a mellei nöttek 1 picit...stb akkor csak most kezdett nőiesedni :) mert későnérő tipus. Nos, mégegyszer köszönöm szépen a válaszokat, megnyugtattatok! :)
Amúgy hány évesek vagytok?
2009. szept. 25. 17:42
6/15 A kérdező kommentje:
hát....most mondhatjátok nyugodtan, menjetek inkább matchboxozni és barbie-zni de 14, tudjátok a mostani fiatalság már elég hamar érő....ismerősöm fiatalabb nállam de már nem szűz sőt...és, ne értsétek félre ez nem csak olyan kapcsolat h hú, akkor most szex lesz stb...hanem szeretjük egymást :)
Hallgass az idősebbekre, hidd el, nem azért mondják, hogy gyerekek vagytok még,mert bántani akarnak, hanem mert így is van. Látod, ti is 14 évesen nemi életet éltek, miközben a legalapvetőbb dolgokkal sem vagytok tisztában. És az indok az, hogy más is így tesz, meg hogy a mai fiatalok korán érnek. Nem! A mai fiatalok nem érnek ENNYIRE korán, csak a médiákból, internetről ellenőrizetlenül és felelőtlenül dől a szexualitás és ti persze naivan azt gondoljátok, hogy a tiniszerelemből sem maradhat ki, ettől lesztek felnőttek. Pedig hidd el, pár év múlva te is érteni fogod, miről papolunk most. Érett fejjel, felelősséggel, szerelmesen összebújni a legjobb dolog! De azon izgulni, hogy a középső ujjaddal teherbe ejtetted-e a barátnődet, gyerekes butaság, éretlenség.
2009. szept. 25. 18:00
8/15 A kérdező kommentje:
Hát, csak igazat tudok neked adni, már én is elgondolkozdtam hogy nem kezdjük-e hamar, és lám beigazolódott :) na mind1 megpróbáljuk hanyagolni még egy ideig az ilyen dolgokat, mert nem épp a legjobb volt egy délutánt keresgetni, hogy akkor most mi is van, mig végül ez a fórum maradt az utolsó esélyem :) nos köszönöm a felvilágositást, és a válaszokat is további szép napot mindenkinek
tudod mért késik neki? mert anyád hülye,és nem beszél veled ilyenekről. Taigetosz.
2009. szept. 25. 18:37
Szia! Szerintem érett fiú vagy, mások 18-19 évesen nem ennyire érettek, mint te, ahogy a válaszaidból és a kérdésfeltevésedből én érzem. És őszintén, én 20 éves vagyok, mindig védekezünk, de amikor 3-4 napig késik már bennem is megfordul a gondolat, hogy esetleg baba. Én is "paráztam" már olyankor is, amikor teljesen elképzelhetetlen volt, hogy teherbe essek. Szóval ha csináljátok, mindig védekezzetek, és jó "tapasztalást" nektek!:)
20l
2009. szept. 25. 19:00
Kapcsolódó kérdések: