Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnénk átváltani óvszerről tabira! Muszáj a doki?
ha kell a gyógyszer, akkor nagylánynak kell lenni és elmenni a dokihoz. semmi megrázó nem fog veled történni 5 perc és túl lesztek az egészen. menj szoknyába, úgy könnyebb. és beszélgess anyukáddal, nagynénéddel (vmi tapasztaltabb felnőttel, akiben megbízol), meglátod, ő is meg fog nyugtatni, ha kell még el is kísér.
azért fontos ez, mert egyrészt megállapítja, hogy nincs-e vmi fertőzésed vagy elváltozásod, másrészt meg ha gondod van a gyógyszerrel, csak fel kell hívnod és azonnal segít. te legalább meg fogod kímélni az oldalt a tegnap este elfelejtettem bevenni, lehetek terhes jellegű kérdésektől.
Úúúúúúúhh.. és még mindig fújja a kis kigondolását...
Figyi...
orvos nélkül nem kapsz gyógyszert..
ha mégis hozzájutsz vmilyenhez, 90% hogy nem lesz jó.
Mert bár fog hatni, meg minden, de a későbbiekben ha abbahagyod vagy szüneteleted, meg fogsz bolondulni a mellékhatásoktól, amik éveken át tartanak.
Ja.. és gondolom nem akarsz meddővé válni, amikor majd nem szeded, és nem esel teherbe egy hülye felelőtlen döntésed miatt.
Menj orvoshoz, ezen kivül az életben millió dolog van amit az ember NEM SZERET, DE MEG KELL tennie.
L/22
Az az igazság, hogy nem Magyarországon élek és itt recept nélkül kiadnak mindent!(sajnos v. nem, de ez van)
Köszönöm a válaszokat, és a bíztatást a dokihoz!(minnél elöbb elmegyek)De az igaz ,hogy vannak olyan bogyók amiknek jó mellékhatásai is vannak?
Minden bogyonak van mellékhatása, az hogy rajtad pont kijön-e vagy mi jön ki, az a kérdés. Elmész dokihoz, megbeszéled vele, megvizsgál, ha gondolja elküld egy vérvételre ... túléled, nagylány vagy már ha nemi életet élsz.
Sok bajod lehet: a depresszitol kezdve, a trombozisig bármi benne van a pakliba .. ne kockáztass.
Én mindenképpen dokit javaslok neked. Többek közt azért, mert a vizsgálatból könnyen meg tudja mondani melyik az a készítmény, ami neked jó és melyik az, amire esetleg allergiás vagy. Sőt tőle többet meg is tudhatsz a témáról.
Igazándiból én nem szedek fogamzásgátlót tabit, hanem óvszerrel és pharmatex nevű hüvelykrémmel védekezünk a barátommal. A hüvelykrém vény nélkül kapható és ez a fajta nem tartalmaz hormonkészítményt. Mellékhatását én nem tapasztaltam, ugyan szebb sem lett a bőröm tőle, de terhes nem lettem az biztos, de óvszer nélkül csak ezzel nem védekeznék. Sokszor az hiszem, hogy ez a bőrszépítés igazából csak ámítás. Van jó pár barátnőm is, akik szednek tabit, de egyik sem számolt be semmilyen áldásos hatásról.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!