Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire biztos, hogy nem leszek terhes és beválik a fogamzásgátló?
hát bocsi, de jó nagy hülye vagy...ezt nőgyógyásznak kell felírja, alküldeni laborba, vérvételre...és személyre szabottan ír fel vmit.
Nem biztos h az amit anyud, vagy a barátnőd használ az neked is jó. Miért nem mentél orvoshoz????
nem kellene ugy gyogyszert szedned h nem voltál nö gyogásznál mert mindenkinek más tabletta kell ezt te ránézésre nem tod megmondani h neked ezt kell szedned!
menny el nőgyogyászhoz vizsgáljon ki és ugy szedj gyogyszert
először is, ha van eszed nem váltod ki! nem azért kell elmenned nőgyógyászhoz h "jogtisztán" váltsd ki a tablettát (ill. nem csak azért), hanem mert ő tudja pontosan, milyenre van szükséged! ha nem a megfelelő tablettát szeded, annak súlyos következményei lehetnek!
a kérdésedre egyébként a válasz: gyógyszerrel akkor lehet teherbe esni, ha elfelejted beszedni, vagy ha más gyógyszert is szedsz és kioltja a hatását.
Utolsónak igaza van. És mindig a legdrágábbat írja fel, abból van haszna. Egyébként ha a gyógyszer nem jó neki, azt nagyon hamar tapasztalni fogja, és bármikor abbahagyhatja. És ha a doki felír valamit,mi a garancia, hogy attól nem hízik meg/ zavarja be a ciklusát? Semmi! Sok olyan ismerősöm van, akinek orvos írt fel gyógyszert és azonnal váltania kellett, mert nem tett jót neki. Én anya tanácsára(aki 25 éve eü-s) kezdtem el szedni egy nagyon jó, alacsony hormontartalmú, olcsó gyógyszert, és ennek már 4 éve. A ciklusom rendeződött, nem görcsölök, és semmilyen mellékhatása nem volt. És nem kellett nődoki, sem 10.000 ft-os csodatabletta hozzá.
21/L
tényleg csak lutri az egész h beválik e vagy sedm, nincs olyan h személyre szabott fogamzásgátló, ne vicceljetek már. szerintetek egy vérképben mit néz meg az orvos? azt h rendben van e májad. ennyi. ez nektek személyreszabás??? hallotok hülyeségeket aztán ezt terjesztitek. rutinból elküld vérvételre, majd megvizgsál belülről, de a keneted és a véred nemfogja kiírni h xy foggátló. ilyen nincsen. ezért is kell visszamenni 1 v 3 hónap után h beszámolhass h bevált e, ha nem, akkor írnak másikat. csakúgy fejből.
engem csak az idegesít a kérdezőben, nemaz h felelőtlen, hanem az h utálom az ilyen embereket aki képtelen elmenni nőgyógyászhoz, viszont a szexhez megmár olyan baromi érett. ha szexelni tudsz, nőgyógyászhoz is eltudsz menni. ne játszd a nagylányt, ha nemvagy az...
hát én azért elmondanám h elküldött a doki vérvételre, és igenis h becsületesen átnézte a leleteket, és hiába akartam lindynett-et szedni, egyszerűen nem azt írta fel, hanem a yadine-t. És tényleg elmondta h az addig oké h mind egy célra van kitalálva, de nem mindegy h milyen összetevőkből.
Most ennyi erővel senki se menjen orvoshoz, mert úgyis sz@rt sem ér a véleménye? Ne vicceljetek már!!!!
Nem védeni akarom a dokikat, de én nem lennék nyugodt ha bekapkodnék mindenféle bogyót, aztán megnyuvadnék 3 év múlva...de ti tudjátok....ha okosabbak vagytok mint egy orvos akkor hajrá! Rámoljátok ki a gyógyszertárat és szedjétek be az összes ott talált bogyót!
Ja, és ha már a lindynett-nél tartunk csak úgy belinkelem, de biztosan a gyógyszergyártó cég is hülye, mint azok akik aztmondják h orvosra van szükség ahoz, amihez hülye az ember...
A Lindynette 20 drazsé terhesség megelőzésére szolgáló, szintetikus tüsző és sárgatest hormont tartalmazó, kombinált fogamzásgátló készítmény. Hatását a peteérés megakadályozásával fejti ki.
Alkalmazása előtt általános orvosi vizsgálatot és nőgyógyászati vizsgálatot kell végezni, a kockázatot jelentő betegségek kizárása céljából.
Rendszeres orvosi ellenőrzés szükséges a készítmény szedésének időtartama alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!