Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Doxxxa kérdése:
Mi a véleményetek a masculan gumiról? Használati
vélemények?
1/10 anonim válasza:
nekünk még nem volt problémánk vele, mondjuk még csak olyan 6-7 10-es csomagot használtunk
2013. ápr. 5. 21:35
2/10 anonim válasza:
hát nem tudom. de nekünk semmi baj nem volt vele.. sőt szerintem a legjobb gumik közé tartozik.. én ajánlani tudom csak
2013. ápr. 5. 21:36
Mi 2 évig használtuk a piros dobozosat. Soha semmi baj nem volt vele. Ki kell tapasztalni nektek melyik a jobb. Mi is sok félét kipróbáltunk. Egyébként hidd el, egy gumival addig nincs gond, amíg normálisan van használva.
2013. ápr. 5. 21:38
mi végigpróbáltuk az összes fajtájából,és nincs vele gond
2013. ápr. 5. 21:39
2013. ápr. 5. 21:43
2013. ápr. 5. 21:58
pár dobozzal elhasználtam már a 10 db-osból, mindegyik fajtát kipróbálva, nem tudok róla, hogy lenne gyerekem!
2013. ápr. 6. 15:38
Mi vettünk pár dobozzal, mert egészségpénztárra vettem és a patikában ez volt...Kollegenőm piszkált is, hogy ez neki kiszakadt a múltkor...áhh mondom nekem tuti nem...
HÁT... ez egy hónapja volt, azóta kétszer szakadt ki teljesen a gumi, pont a legvégén. Egy hónapja még betudtam szedni egy 72 órásat, most ugye már nem tudok mert ilyen sűrrűn nem lehet..szóval most reménykedem... Durexet vegyél..azzal soha nem volt baj.
2013. ápr. 17. 18:14
Btw... Normálsian használtuk...ugyértem nem olyankor szakadt ki, mikor durvábban csináltuk:) Szerintem egy hónap alatt kétszer, az durva hiba százalék...
2013. ápr. 17. 18:15
10/10 anonim válasza:
Kb 4-5 éve használjuk a 10 darabos sárga dobozosat. Kb havonta egy doboz megy el. Eddig egy sem szakadt ki. Meg vagyunk vele elégedve.
2020. máj. 17. 18:00
Kapcsolódó kérdések: