Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagy a makkom? Vagy miértnem tudom felhúzni a gumit?
Sziasztok!
Azt tapasztaltam,hogy sehogysem tudom felhúzni a gumit.Nem én baszom el számtalan videót megnéztem,de egyszerűen a gumi nem úgy siklik fel a péniszemre,mint ahogy kéne,szabályosan le kell ráncigálni mert a makkom szerintem ami túl nagy és ott a gumi átmérője a felénél megakad.Ami másik probléma ha nehezen fel is megy akkor fáj ahogy a bőr lehúzódik a makkról.Valaki valami tanács?Számtalan óvszer márkát próbáltam,próbáltam 56ost vagy 54est is az sem jó.
De ha lehúzom a fitymát akkor fáj,és kellemetlen érzés.
Nem tudom amúgy ez akkora nagy unalom űzés hogy feljárkálunk gyakorira és beoltogatunk vagy "próbálunk" viccesek lenni??...
Most nem azért, de a gumiba 4-5 liter vizet bele lehet engedni, sőt, láttam srácot (meg lányt) aki felhúzta a fejére.
Namármost, a te makkod kétlem, hogy nagyobb, mint egy emberfej, így minden bizonnyal valamit nagyon rosszul csinálsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!