Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Teherbe estem? Behatolás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teherbe estem? Behatolás nélkül pettingeltünk, meztelenül de behatolás nem történt meg. Mennyi az esélye, hogy teherbe estem?

Figyelt kérdés
köszi
2009. szept. 20. 17:53
1 2 3 4
 31/37 anonim válasza:
100%

Nem kéne így szemétkednetek, mert végülis nem teljesen hülyeség amit kérdez. Jó a piercinges dolog tényleg...khm.... De behatolás nélkül is lehet teherbe esni ha elcseszik a dolgokat. Ha pettingelés közben, a srác kezére sperma megy, és közvetlenül utána kezdi ő a lány kényeztetését, akkor a kezén maradt spermiumok gondot okozhatnak. Kb mint az előváladéknál. Abban is kb ennyi sperma lehet.

Szal annyit tok mondani. Kislány, ha pettingeltek, vagy kezdje először a barátod, vagy ha esetleg lehet, hogy ráment a kezére, akk menjem ki és mosson kezet, csak utána folytassátok.

2009. szept. 28. 17:05
 32/37 anonim válasza:
100%

Hát öhömmXD Az elején még fogalmazódott bennem a védő szöveg, de a végére...khm..xD Az a piercinges dolog nagy voltxD

Figyelj Csajos:D A Pettingeléssel max akkor eshetsz teherbe, ha te kényezteted a párod, neki spermás lesz a keze, és azt utána közvetlenül beléd dugjaxD Szal ha ez nem törtlnt meg, akk nem lehetsz terhes. Mindig figyeljetek, hogy vagy alapból ő kezdje, vagy ha már úgy esik, hogy te kezdted, és megvan az esélye hogy olyan lett a keze, akkor kedvesen küld ki hogy mossa meg a mancsait, vagy ne engedd hogy hozzádérjen:D

2009. szept. 28. 17:12
 33/37 anonim ***** válasza:
48%
Valaki jót szórakozik megint itt gyk-n -.-"
2009. szept. 28. 17:22
 34/37 anonim ***** válasza:
48%

hát hogy a fenébe ne lehetne szórakozni ezen, amikor 100000 ilyen kérdés van, és mindegyikre ez a válasz h NEM

Meg önmagáról írja a kérdező h buta szőke lány...na most akkor erre hagy röhögcséljek már....

2009. szept. 28. 17:54
 35/37 anonim válasza:
vagy az is lehet h a srácnak ráfojt a spermája a pinádra ha összebujtatok és addig mocoroktatok mig bekerültés átszivárgott a szűzhártyádon
2009. szept. 28. 19:34
 36/37 anonim ***** válasza:
Én úgy értettem hogy a kérdező szórakozik, mivel 100 hogy ez kamu kérdés (pedig ritkán mondok ilyet...) de tudta a kedves kérdező hogy erre bizony sok válasz fog érkezni és most elvan
2009. szept. 29. 18:23
 37/37 anonim ***** válasza:
Tuti, hogy terhes lettél!
2010. ápr. 12. 16:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!